Hány kilónak tippeltek kép alapján?
Figyelt kérdés
Jelenleg így nézek ki, ha lehet légyszi mellőzzétek a negatív kommenteket. 177 cm vagyok.
2022. márc. 21. 09:08
21/50 anonim válasza:
Én 100-105 kg-nak tippeltek volna. Nem értem amúgy. Én 170 cm vagyok, a legnagyobb súlyom ami volt az 80 kg, mégis szanaszét repedt a bőröm, már a fogyás előtt is, neked meg semmi. :( Egyik ismerősöm is alacsonyabb nálam, volt 110 kg, mégsem repedt.
22/50 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :(
Egyébként a hasamon és az oldalamon én is tele vagyok striákkal, még régebbiekkel, de nem zavar, ki vannak fehéredve. Nekem tetszik is, amikor le vagyok barnulva, a páromnak is tetszik.
2022. márc. 21. 13:33
23/50 anonim válasza:
Nekem a belső combjaim és a fenekem is tele van vele, egészen fent a szeméremdombomig húzódik sajnos. Én körte alkat vagyok, ezért fenekére és combra hízok, mégis lett a csípőmön, a hasamon oldalt, és még a melleimen is, pedig azok olyan kicsik, hogy említésre sem méltóak, és még a hátamon is vannak. :( Én személy szerint gyűlölöm őket, hiába fehérek, nagyon látszanak. Kenegettem őket, de mint halottnak a csók. Mindenesetre sok sikert kívánok neked.
24/50 A kérdező kommentje:
Nyugi, majdnem minden nőnek vannak striái. Az évek múltával halványodni fognak, meg fogod szokni szerintem. :)
2022. márc. 21. 13:46
26/50 anonim válasza:
100ra tippeltem volna.
Én 110ről indultam, de 10cmrel alacsonyabb vagyok, most 67 kg. Kemény meló volt,de megéri.
27/50 A kérdező kommentje:
26-os, milyen a bőrös állapota? Visszahúzódott?
2022. márc. 21. 14:50
28/50 A kérdező kommentje:
*bőröd, bocsi
2022. márc. 21. 14:50
29/50 anonim válasza:
26: a combom, karom állapota elviselhető, a hátam rendben van. De a hasamat és a mellemet műteni kell, mert borzalmas állapotban vannak.
30/50 anonim válasza:
Azta...tök durva, hogy a nagy súlyfelesleg ellenére mennyire brutálisan jó az alakod/alkatod/formád, vagy ahogy tetszik. Nekem nem volt semmilyen formám súlyfelesleggel sem, szépen lefogytam, sporttal, de most sincs sajnos. Rajtad már most látszik, hogy a fogyás után irtó jó nő leszel, kicsit irigykedem is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!