Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak tippeltek kép...

Hány kilónak tippeltek kép alapján?

Figyelt kérdés

Jelenleg így nézek ki, ha lehet légyszi mellőzzétek a negatív kommenteket. 177 cm vagyok.

[link]

2022. márc. 21. 09:08
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy jogos, amit a 30 ír, keskeny a derekad, látszik, hogy homokóra alkatod van eredetileg. Jól fogsz kinézni a fogyás után.

Nekem 110kgmal fogalmam sem volt, hogy milyen alkatom van, nagy hordóhasam volt meg tepsiseggem, vaskos karok, váll, hatalmas mellek (90G). Most, hogy lehámoztam magamról a zsír egy részét, már látszik, hogy fordított háromszög vagyok, vállak, mell nagy része megmaradt (75G, de műtét után ki tudja, mennyi lesz), a csípőm viszony keskeny, meg kis vékonyka, de azért izmos lábaim maradtak.

Ami a fennmaradó bőrt illeti, én egy részére úgy tekintek, mint bizonyítékra, hogy sokáig nagyon gyenge voltam, de már nem. Ami elviselhetetlen, azt meg megcsináltatom. Bizonyos mértékű fogyás után ezt amúgy a TB is finanszírozza.

2022. márc. 21. 20:30
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

31.

Én is ilyen alkat vagyok. Sajnos a fordított háromszögeket érinti a hordóhas típusú elhízás.

2022. márc. 21. 20:33
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
32: azt hittem ez inkább hormonális dolog, mert pajzsmirigyes vagyok.
2022. márc. 21. 20:46
 34/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztatást, nagy erőt adtok 🥰🥰

Majd rakok fel képet amikor lement egy huszas, hátha motivál valakit.

2022. márc. 21. 21:47
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

en is kb igy nezek ki 170 cm es 93 kg vagyok

tavaly novemberben meg 85 kg voltam de mind visszajott :(

most megint mozgas + egeszseges kajak

a cel 80 kg :)

2022. márc. 22. 10:53
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Ense neztelek annyinak viszont a korodat sokkal tobbre tippeltem vna
2022. márc. 22. 11:41
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Á, látszik, hogy fiatal, a kézfején olyan szép a bőre meg a dekoltázsán is, egy negyvenhez közeli nőé már nem ilyen.
2022. márc. 22. 11:46
 38/50 A kérdező kommentje:
36, gondolom a durva narancsbőr miatt.
2022. márc. 22. 13:05
 39/50 anonim ***** válasza:
60%

Gyakori népe:

Egy pár kg felesleggel rendelkező nő kitesz egy képet magáról:

*löttyedt vagy, sportolni kéne menni, de nem holmi kardió, hanem súlyzózás*

*látszik hogy nem sportolsz és helytelenül táplálkozol, vékony vagy, de tele vagy narancsbőrrel*

Egy telt nő kirak egy képet:

*milyen arányos vagy*

*nagyon jó az alakod, hajrá*

2022. márc. 23. 07:33
 40/50 anonim ***** válasza:
54%
Előttem szólónak jó a meglátása. Ez olyan, mint amikor valakinek gratulálnak a nagy fogyásához, meg éljenezik, aki meg egész életében fenntartja a vékony, sportos formát, annak meg csak annyit mondtanak, hogy "áh, jó a genetikád, így könnyű". Pedig a fenntartás is kemény meló.
2022. márc. 23. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!