Hány kilónak tippeltek kép alapján?
Jelenleg így nézek ki, ha lehet légyszi mellőzzétek a negatív kommenteket. 177 cm vagyok.
Amúgy jogos, amit a 30 ír, keskeny a derekad, látszik, hogy homokóra alkatod van eredetileg. Jól fogsz kinézni a fogyás után.
Nekem 110kgmal fogalmam sem volt, hogy milyen alkatom van, nagy hordóhasam volt meg tepsiseggem, vaskos karok, váll, hatalmas mellek (90G). Most, hogy lehámoztam magamról a zsír egy részét, már látszik, hogy fordított háromszög vagyok, vállak, mell nagy része megmaradt (75G, de műtét után ki tudja, mennyi lesz), a csípőm viszony keskeny, meg kis vékonyka, de azért izmos lábaim maradtak.
Ami a fennmaradó bőrt illeti, én egy részére úgy tekintek, mint bizonyítékra, hogy sokáig nagyon gyenge voltam, de már nem. Ami elviselhetetlen, azt meg megcsináltatom. Bizonyos mértékű fogyás után ezt amúgy a TB is finanszírozza.
31.
Én is ilyen alkat vagyok. Sajnos a fordított háromszögeket érinti a hordóhas típusú elhízás.
Köszönöm szépen a biztatást, nagy erőt adtok 🥰🥰
Majd rakok fel képet amikor lement egy huszas, hátha motivál valakit.
en is kb igy nezek ki 170 cm es 93 kg vagyok
tavaly novemberben meg 85 kg voltam de mind visszajott :(
most megint mozgas + egeszseges kajak
a cel 80 kg :)
Gyakori népe:
Egy pár kg felesleggel rendelkező nő kitesz egy képet magáról:
*löttyedt vagy, sportolni kéne menni, de nem holmi kardió, hanem súlyzózás*
*látszik hogy nem sportolsz és helytelenül táplálkozol, vékony vagy, de tele vagy narancsbőrrel*
Egy telt nő kirak egy képet:
*milyen arányos vagy*
*nagyon jó az alakod, hajrá*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!