Fúj, a számba nem veszem, és ennek ellenére lefogytam. Nem csak a víz létezik, ami nem cukros. És ugyanez jellemző az ételekre is.
2022. márc. 20. 13:29
2/12 anonim válasza:
Minden fejben dől el. Addig amíg ott nem teszel rendet, addig bajod is lesz a vízivással.
Napi minimum 2 liter vizet kell meginni. Tegyél magad mellé egy 2 literes ásványvizes palackot, amit felkeléstől lefekvésig meg kell innod.
2022. márc. 20. 13:31
3/12 anonim válasza:
Én vettem egy szép, nekem tetsző fél literes palackot, és mindig odateszem közvetlenül a monitorom mellé, hogy folyton előttem legyen. Mivel szép és tetszik, több kedvem van inni, és az, hogy fél literes, segít abban hogy ne ijedjek meg, hogy úristen mennyit kell innom, ne fog menni. Észre sem veszem, hogy megittam már fél liter vizet, és ahogy elfogy, újratöltöm.
2022. márc. 20. 13:34
4/12 anonim válasza:
Én mindig sokat iszom. Egyrészt itt van egy palack mindig mellettem, és pl. ha sokat kell ülnöm a gép előtt vagy olyan anyagon átrágni magam, amit pl. unok vagy nehéz, akkor sokkal többet iszom:) - kis fellélegzés.
Vagy pl. ha hazajövök egy téli nap, akkor mindig főzök egy bögre teát. Ha meg nem kell korán reggel indulnom, akkor reggel is azzal indítok.
2022. márc. 20. 13:47
5/12 anonim válasza:
Minden pisilés után megiszok egy pohár vizet. Ez legalább 1,5 liter szokott így lenni.
2022. márc. 20. 14:31
6/12 anonim válasza:
Reggel teletöltök 2 egyliteres palackot, az megy egész napra. Sokszor nem elég, én -sokat iszom.
2022. márc. 20. 15:12
7/12 anonim válasza:
Őszintén, nekem is problémáim vannak a vízivással. Főleg télen, meg amikor hidegebb idő van, nyáron jobban megy. Nekem az segít, ha mellettem van folyton egy ásványvizes palack, mert úgy sokszor automatikusan is utána nyúlok, szimpla megszokásból. Van olyan nap, amikor többet sikerül innom, van, amikor kevesebbet, de próbálkozom, mert tudom, hogy a kevés vízfogyasztás az nem jó. De igen, nekem is az alap, hogy mellettem van a víz. Ha nem lenne folyton mellettem a víz, és mindig a konyhába kéne menni érte, akkor tuti alig innék egy nap.
2022. márc. 20. 15:23
8/12 anonim válasza:
Az elején figyeltem rá, aztán magától jött. Néztem hogy kb du 1ig legyen meg a liter vagy kozel annyi. 4ig a 2 liter. A tobbi meg raadas.
Amugy a masik hogy mar ha unalomban ennek akkor inkabb iszom. Palack pedig a lakas es a munkahelyi iroda minden pontján
2022. márc. 20. 18:40
9/12 anonim válasza:
Én nem tudok 3 litert meginni, és nem is érdekel.
Nem fogom csak azért lenyomni a torkomon és utána nettó émelyegni egész nap, mert az okosok ezt mondják.
2022. márc. 21. 13:06
10/12 NTBS válasza:
Én sokat iszok és csak vizet. Napi 3-4 liter is elmegy. Van üvegem és az mellettem van, hogy mindig tudjak inni. Ha utazom is viszek magammal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!