Ha éhes vagyok és bele harapós a kajára és kidobom az már anorexia?
Figyelt kérdés
2022. márc. 19. 16:11
2/6 anonim válasza:
Pazarlàs is nem csak anorexia.
Szerintem fordulj orvoshoz mindenképpen mert ha ehhez hozzàszoksz annak nem lesz jó vége.
3/6 anonim válasza:
Aha, szóval csinálsz magadnak szendvicset, mondjuk. Egyetlen falatot eszel meg belőle, a maradék meg egyből a szemétbe? Gratulálok. Utcán is láttam már ilyet. Zsemle a földön, amibe csak egyet harapott bele az illető. Étterem ablakában meg üveg kóla otthagyva (Coca Cola, az 1,75 literes), amiből kb csak 2-3 kortyot ivott az illető. Ennyire jól megy egyeseknek?
4/6 anonim válasza:
Nem, nem anorexia. De előjele lehet. Evészavar 100%. Viszont az anorexiával testképzavar és egyéb mentális betegségek is jár(hat)nak, ezen kívül az anorexia (nervosa) alultápláltsággal is jár. Ahogy tudsz menj el egy pszichológushoz, mert ez nem játék, ebbe egy kettő bele eshetsz, és kijönni belőle nehéz, lehet hogy nem is sikerül meggyógyulnod.
Üdv: Anorexia nervosaből gyógyuló
6/6 anonim válasza:
Igen, az is az anorexiának az egyik megnyilvánulási formája (de ennek azt hiszem van külön neve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!