Mennyire hatásos fogyókúra ez?
Úgy akarok fogyni, hogy közben nem koplalok, de zsírt sem viszek be sokat. Le tudok fogyni az alábbi étrendel?
Napi 3-400g galuska: Liszt+víz 3-4g zsír és 1-1300kcal 3-40g fehérje + zöldségek, gyümölcs 3-400g.
Több kérdésem is lenne!
A kérdésem hogy napi 4-5g zsírtől fogyásnak eredhetek napi 1400-2000kcal mellett, amibe benne van a zöldség, gyümölcs kcal is?
A zöldség, gyümölcs-ben levegő cukor mennyire hízlal?
Milyen zöldség, gyümölcs lenne a jó hogy ne hízzak?
Azért a galuska, mert önmagában is nagyon finom, kevés a zsír benne, sok a fehérje és a szénhidrát is megfelelő. Tojás nélkül csinálom.
Most 73kg vagyok és 68-ra akarok fogyni.
1. Igen, de sokkal több is a zsír bennünk.
2. Ez biztató!
De most akkor csak a cukor és a zsír hízlal?
A a cukor tápanyagértéke: zsír - 0%, fehérje - 0%. szénhidrát 99,9%. Azt jelenti tiszta szénhidrát. Ezért hizlal. Viszont a szervezetnek szénhidrátra is szüksége van, mert az biztosítja a megfelelő vércukor szintet. A zsírban több a kalória igaz, de azt sem szabad kidobni az étrendből (persze ne margarint együnk és ha lehet ne napraforgóolajat). Tanácsolom, olvass utána a netten. Ami a fogyásomat illeti - két nagy étkezést és egy kisebbet iktattam be, napi 1500-1700 kalóriával. Igaz nagyon sokról idnultam (101kg.), és akkor könnyebben megy a fogyás. Szerintem hatásosabb kevesebb nagyobb mind sok kis étkezés. Ha van kedved, olvass utána az időszakos böjtnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!