Ki próbálta már Jámbor Brigitta edzéstervét, mennyire hatásos?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni, de félek, hogy csak kidobok 30ezret és nem használ semmit, csak lehúzás.2022. febr. 12. 21:26
2/6 anonim válasza:
Keres Youtube-on edzős videókat, ingyen van.
3/6 anonim válasza:
Milyen "hasznot" vársz tőle?
Lefogyasztani önmagában nem fog, ha ez a kérdés.
4/6 anonim válasza:
Én a youtube-on található 2db Kardio Light-ra tornáztam, az jó volt. Amúgy ez a csaj lefogyott vagy 20 kilót és most ezért osztja az észt. Kardiózik amúgy. Ingyen kardiós videókkal tele a net.
Az étkezése meg az, hogy nem eszik cukrot meg lisztet, de ez is fent van a csatornáján.
5/6 anonim válasza:
#4 heti hányszor es mennyi időt kardiozol? En most kezdtem el Koloszar Enikő videóit, de nem tudom mennyit kellene csinálni belőle, hogy hatásos legyen
6/6 anonim válasza:
Nagyon megéri a csaj az árát. Én sok mindent vásároltam tőle, érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!