Boján Brigitta debreceni pszichológusról vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pszichológus választás előtt állok és Boján Brigitta nevű pszichológusról szeretnék véleményeket kérni. Kérlek aki tud, segítsen2021. aug. 12. 22:13
3/4 kingtyre06 válasza:
Szeretném, ha bővebben is kifejtenétek, hogy miért nem. Az, hogy lehúzós meg nem feltétlen igaz, minden pszichológus drága.
4/4 anonim válasza:
Igen, lehúzós. Az indok pedig az, hogy érdemi terápia helyett, nem kapsz semmit sem. De ha egy drága barátnős csevelyre vágysz, akkor remek partner. Én fél évig voltam nála, sokszor el kell neki mondani pár dolgot, amit az előző alkalmakkor elmondtál, de nem értem, hogy akkor miért nem készít jegyzetet. Az alacsony önértékelésem miatt ez nem volt mérvadó addig, mert hát amúgy se emlékeznek dolgokra az emberek velem kapcsolatban, neki miért kéne? De váltottam azóta és rájöttem, hogy ezt sem kellett volna hagynom illetve az is egy támpont lehetett volna, hogy semmit sem sikerült fejlődni. Nem kaptam tanácsot, hogy merre kéne elindulni, nem volt a terápiáknak vezető fonala, vagy hogy megfejtsük a gyökér okokat. Nem kaptam tippeket, tanácsokat a hétköznapokra, amiket tudtam volna alkalmazni. Szóval én személy szerint nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!