Alhasi zsírra hatásos fogyókúra?
Ha tudod, hogy nincs helyi zsírégetés, mégis, minek tetted fel ezt a kérdést? Semmilyen külön mozgás nincs ami onnan égetné a zsírt.
Ha fogysz, lemegy onnan is a felesleg. Persze, hogy diéta kell.
Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor miert töltöd ezzel az időd? Gondolom vannak bizonyos edzés formák, amik hatasosabbak zsírégetés szempontjából. Rengeteg edzés van amit szerintem meg hírből sem hallottam. Edzos videók a neten stb. Tisztában vagyok vele, hogy az étkezést es a mozgást kell kombinálni, de ha olvasnál a sorok között, akkor értened, hogy valószínű nincs meg nekem a jo kombináció. Szoval kossz a nagy semmit.
Építő jellegű kommenteket várok, nem a nesze neked semmi írásokat.
Ja , ha olyat akarsz, akkor írhatom azt is, hogy a folpackozás nagyon hasznos, mert ha úgy edzel, leszedi a hasi zsírt, meg a zöld kávé is jó, és persze ajánlhatok neked fogyókúrás tabit is, esetleg jógamozdulatot, ami direkt ülőmunkás nőknek van kitalálva.
Az igazság még mindig az, hogy fogyni fogsz, ha kalóriadeficited van, és hízni, ha többlet. Ha párnás a hasad, diétázz addig, amíg onnan is le nem megy.
Csak egy picikét kéne gondolkodnod és rájönnél miért van ez ami számodra akkora problémát jelent.
Ha kevesebb kalóriát viszel be mint amennyi a szükségleted akkor fogyni fogsz.Eddig biztosan eljutottál.Pedig ezt talán nehezebb felfogni mint azt hogy miért nem tűnik el a pici pocakodról a csúnya zsírréteg...na szerinted miért? Nincs helyi zsírégetés.A szervezet egyformán kezdi el felhasználni a zsírtartalékot mint energiaforrást.Feltételezem a karodon vagy a lábadon,vagy bárhol máshol kevesebb zsír halmozódott fel az évek során mint a hasadon.Nem tűnik logikusnak hogy ahol van egy focilabdányi zsír az később fog eltűnni mint ahol csak egy gyufaszálnyi van?
Pedig már az agyadról is biztos eltűnt a zsír...gondolkodhatnál tisztábban is :)
Úgyhogy legyél türelemmel,legyen rendbe a kajálásod, figyelj a deficitre, sportolj és idővel leereszkedik az a labda :)
#8 36 nő
#9 Nem számoltam eddig, de ez is tervben volt. Illetve az is, hogy veszek egy konyhai mérleget és kimérem az ételt, pl hogy ne csússzon túl egy adag zabkása stb.
Köszi a tanácsokat, megfogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!