Van olyan cég, ami nektek bevált, ahonnan ha fogyni szeretnék,napi étkezést lehetne rendelni??
Figyelt kérdés
Egy ideig, minimum 6-8 hétig nem lesz jól használható konyhánk felújítás miatt, ezért nem rezsón főznénk mindennap, hanem rendelnénk, de olyat, ami egészség, lehet fogyni vele tinédzserként is, mert a sulis menza nálunk nagyon nem jó.2022. márc. 6. 06:15
1/5 anonim válasza:
Teletálról a teljes napi norbi, elég finom, 5 étkezés
2/5 anonim válasza:
Én az Egészségkonyháról rendeltem napi étkezést. Nehéz volt megállni, hogy mást nem egyek, de sikerült.
3/5 anonim válasza:
nekem a frissbox vált be, de elég drága
viszont nagyon finom, változatos, végre nem csak vegeta ízű minden, használnak fűszereket
5/5 anonim válasza:
+1 Egészségkonyha. 2 hónapja rendelek tőlük, előtte kb. 1 évig a Teletáltól rendeltem. Árban kb. hasonló a kettő, de az Egészségkonyha változatosabb eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!