Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy napra? Reggeli:ke...

Ez sok egy napra? Reggeli:kettő szendvics Tízórai:egy alma Ebéd:currys csirke köret nélkül Uzsonna:kettő szelet pufi rizs Vacsora:egy szendvics Emelett:3 liter folyadék, 3 csésze kávé, átlagos aktivitás

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 14:46
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Pufi rizs meg ilyenek? 😄
2022. márc. 3. 18:34
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, mit szégyelled magad? Írd le, mennyit ettél, holnap cseréld le masra, ami túl sok volt. De gyanítom, itt olyan 1500 kalória lehet az s kstasztrófa, amit nem mersz leírni...
2022. márc. 3. 19:05
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez konkrétan lófas* kaja mennyiség. Szóval összegezzük, mi az, amiben van is valami emészthető.

Eszik a kérdező egy nap 3 szendvicset, 2 db pufirizst, meg csirkét. Köret nélkül.

Ne haragudjatok, de én 50 kilós nő vagyok, ülő munkát végzek, nem is fizikait és emellett egész nap csak korogna a hasam, másra nem is tudnék gondolni, csak a kajára.

Nem tudom mit szégyellsz, szerintem rosszul írtad be a kalóriabázisra a dolgokat, de ez maximum arra jó, hogy éhezz.

Aztán majd jól visszaszeded.

2022. márc. 3. 19:15
 14/32 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan kevés! Éhezés! Mennyi az a kalória, ami kijött? Hány deka kenyérrel számoltál?
2022. márc. 3. 19:23
 15/32 anonim válasza:
22%

utolsó, hát nem tudom én sokszor nem is reggelizek nem hogy tízórai.

ebédre normál adag, meg vacsora normál adag.. nincs közte nasika meg szendvicsezgetés és átlagos a BMI-m és nem éhezek.

2022. márc. 3. 19:24
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez olyan 1300-1400 körül van durván bár attól függ mit tett a szendvicsébe a kérdező,és mit jelent a 3 liter folyadék.. az lehet víz vagy lehet Cola is akár az is egy folyadék.. Az egyetlen értelmes dolog a Curry-s csirke amit ma evett bár én köret nélkül azt se bírnám megenni.

Röviden én kb.éhenhalnék ennyi kaja mellett.

2022. márc. 3. 19:43
 17/32 A kérdező kommentje:

Az oldal jóval 2000 kalória felett számolta, pontosan 2754 kalória jött ki

Kenyeret azt úgy írtam be ahogy ettem, kettő fornetti magos zsemle meg egy vágott itt ez volt a sok

2022. márc. 3. 20:11
 18/32 A kérdező kommentje:
Nasizni én se szoktam és én a vacsorát hagytam el, tele vassal nem tudok aludni meg akkor már nem is vagyok éhes
2022. márc. 3. 20:13
 19/32 A kérdező kommentje:
A folyadék alatt vizet értek, esetleg tea, a tejet nem számoltam bele, azt be írtam viszont az appba.. De folyadék fixen ennyi, két másfél liter üveg vizet meg iszok
2022. márc. 3. 20:14
 20/32 anonim ***** válasza:
77%
A zsemléket cseréld le elsősorban. Pufi rizs jó lesz. Sajnos a kenyerek nagyon sokat számítanak. Nekem is nehéz volt elhagyni, de sokat számított :( heti 1-2szer megengedtem magamnak egy zsemlét. Egyébként számold a kalóriákat. Nagyon babrálós feladat, de hidd el, megéri, ha tudod mit viszel be magadnak. A lényeg, hogy ne ehezz, próbáld meg eloszlatni egy napra.
2022. márc. 3. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!