Ez sok egy napra? Reggeli:kettő szendvics Tízórai:egy alma Ebéd:currys csirke köret nélkül Uzsonna:kettő szelet pufi rizs Vacsora:egy szendvics Emelett:3 liter folyadék, 3 csésze kávé, átlagos aktivitás
Ez konkrétan lófas* kaja mennyiség. Szóval összegezzük, mi az, amiben van is valami emészthető.
Eszik a kérdező egy nap 3 szendvicset, 2 db pufirizst, meg csirkét. Köret nélkül.
Ne haragudjatok, de én 50 kilós nő vagyok, ülő munkát végzek, nem is fizikait és emellett egész nap csak korogna a hasam, másra nem is tudnék gondolni, csak a kajára.
Nem tudom mit szégyellsz, szerintem rosszul írtad be a kalóriabázisra a dolgokat, de ez maximum arra jó, hogy éhezz.
Aztán majd jól visszaszeded.
utolsó, hát nem tudom én sokszor nem is reggelizek nem hogy tízórai.
ebédre normál adag, meg vacsora normál adag.. nincs közte nasika meg szendvicsezgetés és átlagos a BMI-m és nem éhezek.
Szerintem ez olyan 1300-1400 körül van durván bár attól függ mit tett a szendvicsébe a kérdező,és mit jelent a 3 liter folyadék.. az lehet víz vagy lehet Cola is akár az is egy folyadék.. Az egyetlen értelmes dolog a Curry-s csirke amit ma evett bár én köret nélkül azt se bírnám megenni.
Röviden én kb.éhenhalnék ennyi kaja mellett.
Az oldal jóval 2000 kalória felett számolta, pontosan 2754 kalória jött ki
Kenyeret azt úgy írtam be ahogy ettem, kettő fornetti magos zsemle meg egy vágott itt ez volt a sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!