Az edzéstől miért lesz vastagabb a combom?
Esélyes, hogy azért, mert kicsit izmosodtál (ha már régebb óta edzel, ha nem, akkor is pl. több vizet tart az izmod, meg glikogént), és még felette van a zsír is. Ezzel ne foglalkozz, majd lemegy róla a zsír, ez csak ideiglenes. Mindig jobb edzeni is a diéta mellé, nem csak a fogyókúra szempontjából, hanem mert az izmok nagyon is hasznosak, az edzés meg minden szempontból jót tesz.
Én is mikor kövéren elkezdtem edzeni akkora hátam lett, hogy iszonyatosan zavart, de kitartottam, szépen lepucolódott róla a zsír, és most egyik kedvenc testrészem a hátam meg a vállam, esztétikusak lettek. Szóval ne keseredj el, légy türelemmel.
"Ahogy edzem úgy lesz kisebb a combom, de közben meg vastagabb" Most akkor kisebb lesz vagy vastagabb?
Hosszabb pedig sehogyan sem lesz már, hacsak nem vagy még növésben.
Ez a célja az edzésnek, nem? Vagy miért edzel rá, ha nem akarod, hogy erősebb legyen?
Hosszabb attól lesz, ha nőlsz még, az edzéstől nyilván nem fog megnyúlni. Vékonyabb pedig attól lesz, ha fogysz, szintén nem az edzéstől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!