Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az edzéstől miért lesz vastaga...

Az edzéstől miért lesz vastagabb a combom?

Figyelt kérdés
Ahogy edzem úgy lesz kisebb a combom, de közben meg vastagabb is. De én nem ezt akartam, épp hogy hosszabb és vékonyabb legyen. Csak csináljak sima diétát, és nem edzek? úgy elerhetem a célom?
2022. febr. 22. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Esélyes, hogy azért, mert kicsit izmosodtál (ha már régebb óta edzel, ha nem, akkor is pl. több vizet tart az izmod, meg glikogént), és még felette van a zsír is. Ezzel ne foglalkozz, majd lemegy róla a zsír, ez csak ideiglenes. Mindig jobb edzeni is a diéta mellé, nem csak a fogyókúra szempontjából, hanem mert az izmok nagyon is hasznosak, az edzés meg minden szempontból jót tesz.

Én is mikor kövéren elkezdtem edzeni akkora hátam lett, hogy iszonyatosan zavart, de kitartottam, szépen lepucolódott róla a zsír, és most egyik kedvenc testrészem a hátam meg a vállam, esztétikusak lettek. Szóval ne keseredj el, légy türelemmel.

2022. febr. 22. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 🥺
2022. febr. 22. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
szivsziv❤️
2022. febr. 22. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy edzem úgy lesz kisebb a combom, de közben meg vastagabb" Most akkor kisebb lesz vagy vastagabb?

Hosszabb pedig sehogyan sem lesz már, hacsak nem vagy még növésben.

2022. febr. 22. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert használod!
2022. febr. 23. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Ezen ne bánkódj, ez az igazán vonzó!
2022. febr. 23. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez a célja az edzésnek, nem? Vagy miért edzel rá, ha nem akarod, hogy erősebb legyen?

Hosszabb attól lesz, ha nőlsz még, az edzéstől nyilván nem fog megnyúlni. Vékonyabb pedig attól lesz, ha fogysz, szintén nem az edzéstől.

2022. febr. 24. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz izmosodni csak dietazz meg kardiozz. Bar az izomtol leszel formas meg feszes. De ha deficitbe lennel nemigazan vastagodna.. vlszeg nemjo a kaja es izmosodsz a zsir alatt
2022. febr. 24. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez tényleg vonzó és jól néz ki, nem tudom miért lett lepontozva a hatos. Az imátkozósáskák annyira nem vonzóak ..
2022. febr. 24. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Hat inkabb 2 kozott a vonzo. A sportos akin van mit fogni de feszes meg kerek
2022. febr. 25. 10:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!