Igen, nagyon jót teszel vele a szívednek, tüdődnek és az egész szervezetednek. Plusz a hangulatodra is pozitív hatással lehet
2022. febr. 9. 21:25
2/9 anonim válasza:
Ha nem tartasz pihenőnapot akkor azért káros is lehet (mondjuk az edzés intenzitásától is függ), de amúgy amit az egyes mondott.
2022. febr. 10. 00:27
3/9 anonim válasza:
A reggeli 10perc max bemelegítésnek jó, főleg ha jóga, lazább leszel, hangulatotot javít, moszgásnak nyilván semmi.
Mi az a napi 1 óra mozgás?
Ha séta, ilyesmi, akkor mehet minden nap, ha súlyzós edzés, vagy valami keményebb, akkor tarts pihenőnapot.
2022. febr. 10. 11:20
4/9 A kérdező kommentje:
Futas, alapgyakorlatok, tervezek venni szobabiciklit, sulyzokat is egyébként, taposogep stb
2022. febr. 10. 11:50
5/9 anonim válasza:
Hát fogyás terén nem tudom, mert az étkezési szokásaidról nem tudunk semmit :D Ez azért nag yhiány, h aesténként még megolvasztasz egy tábla csokit és chipszet mártogatva bele megeszegeted akkor még így is esélyes hogy hízol, és egészségtelen maradsz, de egyébként meg nagoyn jó úton vagy
2022. febr. 11. 02:50
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok fogyni írtam is 😃
2022. febr. 11. 03:40
7/9 anonim válasza:
Szerintem ennyitől izmosodni fogsz, vagyis feszesebb leszel, egeszségesebb, szívednek jót tesz mindenképpen.
Viszont a mindennapos edzés így kicsit soknak tűnik. Pihinap legyen.
2022. febr. 11. 08:50
8/9 A kérdező kommentje:
Igazából eltalaltad 7-es mert a célom pontosan ez, hogy feszesebb legyek de akkor jól gondoltam, hogy ezáltal amit csinálok eltudom érni.
Köszi a válaszokat! ❤️❤️
2022. febr. 11. 11:03
9/9 anonim válasza:
Feszesebb=izmosabb. Tehát a súlyzókra koncentrálj (remélem nem 2 kilós kézisúlyzók)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!