Akik több éve csináltak gyomorszűkítést, mi a tapasztalataitok?
Próbálok tájékozódni és érdekelne a tapasztalatok.
Köszönöm előre is!
Ez a része ki van pipálva sajnos :)
De gondolkozom. Fogyni tudom nem fogok, mert autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok és nem sikerült fogyni mióta diagnosztizáltak...
Viszont több helyen azt írják, hogy hosszútávon jó hatással tud lenni a fogyás a pajzsmirigy működésre.
Szóval nem csak szépészeti szempontból, hanem főleg egészségügyi szempontból érdekel a dolog. De szerettem volna tudni infót olyanoktól akik esetleg már akár 5-10 éve megcsináltatták, hogy mit látnak, milyen az élet vele.
Olyan, mint nélküle.
Rajtam soha nem volt 5 kg nál több felesleg. Kicsi a gyomrom. De ha zabálnék, híznék.
Ha ideges vagyok, többet eszek, hízok.
Az éhség érzet nem az üres gyomor miatt van, hanem a vércukor, inzulin, stb millió dolog miatt a vérben.
Hashimoto?
Voltál már rendes szakembernél, aki segít lefogyni? Mert le lehet, csak nehezebb (nyilván), mintha ez nem lenne.
A műtét az utolsó utáni dolog legyen. Belehalhatsz (igaz, "csak" 1% ennek az esélye, de az nem olyan kevés, mint gondolod).
5-ös vagyok, bocs, most érzékeltem, hogy szűkítést írtál. Abba azért nem halsz bele, illetve ugye bármilyen műtétbe bele lehet, csak tényleg minimál az esély.
De előbb próbáld meg úgy igazán a fogyást, ha kell szakemberrel, ne csak azt mondd, hogy "tudom, hogy nem tudok lefogyni", mert ez nem igaz.
Nekem is hashimotom van, tavaly mégis lefogytam 40 kilót. Duciforradalomra keress rá FBon, nekem nagyon sokat segített a módszere. A csaj maga is 100+ kilót fogyott.
A műtét szerintem csak a legvégső lehetőség. Én nem vállalnám.
8/9-es
Arról nem is hallottam, az micsoda? Tudnál róla írni légyszíves?
9/9-es
Ránézek. Sajnos próbáltam már többféle diétát, fogytam 10 kilót rögtön amikor megkaptam a gyógyszereimet (30 plusszal indultam amúgy is ahhoz képest amikor egészséges voltam) de azóta semmilyen diéta nem hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!