Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik több éve csináltak...

Akik több éve csináltak gyomorszűkítést, mi a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Próbálok tájékozódni és érdekelne a tapasztalatok.

Köszönöm előre is!

2022. febr. 9. 13:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Youtubon nagyon sok videót találsz.Szerintem Magyarországon annyira nem elterjedt,mint Amerikában.Egyébként én úgy tudom,hogy csak abban az esetben végzik el,ha bizonyítottan többszöri próbálkozás ellenére sem sikeres a fogyás és ha a műtét kockázata kisebb,mint a túlsúly egészségre gyakorolt hatása.Azt hiszem az is meg van határozva,hogy hány kg-tól végezhető el.Azonban a legjobb lenne egy beutalót kérni obezitológushoz,és vele megbeszèlni a dolgokat.
2022. febr. 9. 14:01
 2/19 A kérdező kommentje:

Ez a része ki van pipálva sajnos :)

De gondolkozom. Fogyni tudom nem fogok, mert autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok és nem sikerült fogyni mióta diagnosztizáltak...

Viszont több helyen azt írják, hogy hosszútávon jó hatással tud lenni a fogyás a pajzsmirigy működésre.

Szóval nem csak szépészeti szempontból, hanem főleg egészségügyi szempontból érdekel a dolog. De szerettem volna tudni infót olyanoktól akik esetleg már akár 5-10 éve megcsináltatták, hogy mit látnak, milyen az élet vele.

2022. febr. 9. 14:13
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Olyan, mint nélküle.

Rajtam soha nem volt 5 kg nál több felesleg. Kicsi a gyomrom. De ha zabálnék, híznék.

Ha ideges vagyok, többet eszek, hízok.

Az éhség érzet nem az üres gyomor miatt van, hanem a vércukor, inzulin, stb millió dolog miatt a vérben.

2022. febr. 9. 14:26
 4/19 A kérdező kommentje:
Ha utána néznél a dolgoknak, akkor rájönnél, hogy milyen nagy marhaságot mondtál most.
2022. febr. 9. 14:52
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Hashimoto?

Voltál már rendes szakembernél, aki segít lefogyni? Mert le lehet, csak nehezebb (nyilván), mintha ez nem lenne.

A műtét az utolsó utáni dolog legyen. Belehalhatsz (igaz, "csak" 1% ennek az esélye, de az nem olyan kevés, mint gondolod).

2022. febr. 9. 14:58
 6/19 anonim ***** válasza:
14%

5-ös vagyok, bocs, most érzékeltem, hogy szűkítést írtál. Abba azért nem halsz bele, illetve ugye bármilyen műtétbe bele lehet, csak tényleg minimál az esély.

De előbb próbáld meg úgy igazán a fogyást, ha kell szakemberrel, ne csak azt mondd, hogy "tudom, hogy nem tudok lefogyni", mert ez nem igaz.

2022. febr. 9. 15:01
 7/19 anonim ***** válasza:
6%
Igyàl vizet, attól is megtelik a gyomrod. Persze te olyan okosokat olvastàl, hogy ki se probàlod :D
2022. febr. 9. 15:06
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, feküdtél már be kórházba diétára?
2022. febr. 9. 15:35
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is hashimotom van, tavaly mégis lefogytam 40 kilót. Duciforradalomra keress rá FBon, nekem nagyon sokat segített a módszere. A csaj maga is 100+ kilót fogyott.

A műtét szerintem csak a legvégső lehetőség. Én nem vállalnám.

2022. febr. 9. 16:24
 10/19 A kérdező kommentje:

8/9-es

Arról nem is hallottam, az micsoda? Tudnál róla írni légyszíves?

9/9-es

Ránézek. Sajnos próbáltam már többféle diétát, fogytam 10 kilót rögtön amikor megkaptam a gyógyszereimet (30 plusszal indultam amúgy is ahhoz képest amikor egészséges voltam) de azóta semmilyen diéta nem hatott.

2022. febr. 10. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!