Ez így mennyire jó? Kb. mennyi mennyi idő múlva fog ez meglátszani és mennyit adhatok le így 1 hónapban? (Többi lent)
Minden nap, vagy minden másnap járok kondi terembe és kb. 2 órát cardiozok. Emellett pedig normálisan eszek csak kevesebb adagokat, inkább teljes kiőrlésű zsömit eszek és nagy ritkán becsúszik egy kis nasi is.
Előre is köszönöm a normális válaszokat =)!
A a teremben két dolgot figyeltem meg:
1. Akik csak kardioztak, azok még egy év után is ugyanúgy néztek ki, ugyanakkora tehenek voltak (már bocs), pedig volt aki vagy 3 órán át is nyomta...
2. Akik súlyzóztak (is), azok sokkal jobban néztek ki.
Tehát amit én javaslok: súlyzós edzés + aerob (lightos kardio)!
Egyetértek az előzővel.De a gépek,súlyok használata előtt kérj meg valakit,hogy mutassa meg a működésüket,mert katasztrófa amikor hozzá nem értően rángatják a nők pl a lábbicepsz gépet.
A lábtárogató gép,meg semmit nem ér.Tudom,ez a nők kedvence-pont ezért-,de hanyagold:).
Másodiknak: Ne fikázd a tárogatógépet, nekem sokkal jobban beválik mint a széles guggolás! :)
Harmadiknak: Pedig ugyanúgy néztek ki. Volt akin 5, volt akin több tíz kiló felesleg volt. :) Csakhát természetesen abban a tudatban, hogy ők milyen sokat edzenek, nyugodtan leültek kakaós csigát, toroskáposztát meg hasonlókat enni. Nem beszélve arról, hogy a szervezet egy idő után megszokja a terhelést, ők pedig semmit nem változtattak. Súlyzós edzés során is variálod az ismétlésszámokat, a súlyokat meg a gyakorlatokat, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!