Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kéne fogynom comról és...

Hogyan kéne fogynom comról és fenékről?

Figyelt kérdés
Csak fenékről meg comról kéne mert alapból én vékony vagyok de el van zsírosodva a combom is és a fenekem is, valami ötlet vagy fogyókúra tipp, esetleg link? És privát üzengetéssel és azzal hogy "fogadd el magad" "szép az, nem kell fogynod" azzal hagyjatok békén mert én nem akarok se nagy segget se nagy combot, én normális testalkatot szeretnék, ja meg az hogy se izmos segget se izmos combot sem akarok, csak annyit hogy pici legyen mindkettő, bármilyen torna jó csak a futás nem, az az egy nem, kérek szépen mindenkit hogy írjon valami tippet vagy linket
2022. febr. 8. 15:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Combról*
2022. febr. 8. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
nincs celzott fogyas. amugy termeszetes hogy ebben a korban lanykent foleg combra es fenekre hizol. a hormonoknak koszonheted
2022. febr. 8. 15:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha vége ennek a pubertás szarságnak akkor lehet hogy normális alakom lesz? :D
2022. febr. 8. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
elkepzelheto. dietazni nem ebben a korban kell (kiveve persze ha korosan elhizott vagy, amit ketlek), arra majd raersz akkor amikor rendesen kialakult a tested. a testedzes sose art
2022. febr. 8. 16:06
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Az van, hogyha te genetikailag oda hízol, akkor az nem fog lemenni :(

Én is pont ilyen vagyok, a hasamon már látszanak a felső kockák, a fenekem és a combom pedig arányait tekintve sokkal vastagabb, mint a felsőtestem. Sajna ezt el kell fogadni. Egyébként régen én is utáltam, viszont az utóbbi időben rájöttem, hogy szép ez, nem kell miatta aggódni. Az a pár év viszont, amíg erre a tudatra jutottam, nem volt kellemes.

16 évesen szerintem bőven elég, ha az egészséges táplálkozásra odafigyelsz, ilyenkor még fejlődésben van a szervezeted.

2022. febr. 8. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha a futas vmiert kilove akkor bringazz meg dietazz
2022. febr. 8. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs lokális azaz helyi zsírégetés de ha relatív egészségesen vagy legalábbis 70% ban egészségesen eszel és még sportolsz is akkor kihozhatod a maximumot a testedből de a genetikád így se változtathatod meg.És nehogy belekezdj valami celeb diétába mert ennek súlyos egészségügyi következménye lehet esetleg olyan is amiből nem tudsz kimászni csak nehezen.Tapasztalatból írok szóval ne csinálj idióta lé böjtöt meg 800kcl-os napokat.
2022. febr. 8. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Leszálkásítasz, majd felsőtestre ráedzel, hogy az izom miatt arányosabbnak tűnjön, más lehetőség nem nagyon van az alkat megváltoztatására. Így is csak optikailag tudsz javítgatni.
2022. febr. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!