Oto chili tényleg olyan jó?
Meg van már régen nekünk az oto chili csak most döntöttem úgy hogy használni szeretném (nyárra laposabb hasat szeretnék)
2 napon vagyok túl és nekem a lábamban jobban van izomzláz mint a hasamban, igaz ott is van egy kicsi de én többet vártam :/
Kinek hogy használt? Mikortól látszik a változás?
Nyárig sikerülhet a fogyás? Legalább csak annyit hogy látszódjon hogy fogytam (persze nyáron és utánna is fogom továbbra is használni :))
(Olyanoktól várom a válaszokat akik renderesen, napi szinten használták és nem 10db-ot csináltak hanem min100-at, és legalább 2 hónapig)
1: azért a lábamat érzed mert nem hasizomból húzod magadat.
Agy-izom kapcsolat.
2: nem ettől lesz lapos hasad hanem attól hogy kalória deficitben vagy és egészségen eszel.
3: Az hogy néha hasazok egy géppel 100-at édeskevés, ennél sokkal többet és minden testrészedet átmozgatóan kell edzened. Kitartónak, alázatosnak és sokkal motiváltabb legyél. Akkor menni fog.
Köszi a választ!
életmódot váltottam azt elfelejtettem írni, szóval igen egészségesen eszem
Nem néha, reggel este kezdetnek 100 2 napja csinálom lehet lesz ez több is :)
Ja és am L/17 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!