Diétázok, ide irjatok! ?
A fogyás nem lineáris, szóval ne lepődjetek meg, ha nem annyi kg vagytok adott időpontban, mint amit beterveztetek.
Ha folyamatosan csökken a súly, akkor tuti jó úton vagytok, és ez számít igazából.
Hajrá mindenkinek! :)
Ui.: naptárba lehet emlékeztetőt beállítani, hogy nézzétek vissza a kérdéshez.
Gyanítom semennyit nem fogok már fogyni, mert november óta semmit sem fogytam. 175cm 67kg vagyok. 3 éve 170kg-ról indultam. Végülis ez a 67 kg se tragèdia, egész elfogadhatóan nézek ki, bár kicsit nagy a seggem, hát ez van.
De jó lett volna 64- ig lemenni legalább. De azért emiatt a pár plusz kg miatt eret biztos nem vágok magamon ha nem jön össze😂 Ez már csak olyan bónusz lenne számomra.
Januárban mértem magam akkor voltam 110kg. Kb egy hónapja döntöttem el, hogy jövő februárban szeretnék 70kg körül lenni.
Jelenleg 102.6kg/167cm
Február 1-jén 63kg voltam 163 centihez.
Cél -13kg.
Most tartok -9kilónál.
Ha minden jól halad már csak egy hónap.
Május 1-re jó lenne.
A kérdés idején, januárban 103 kg voltam, ma reggel 99 kg-ot mértem (az ütemtervem szerint vasárnapra szeretnék 98 kg lenni, ez meg lesz, ha csak nem jön valami közbe).
A végső cél szeptemberre 90 kg-ra fogyni. Esetleg megcélzom a 85 kg-ot 2023-ig, de a 90 kg-mal már elégedett lehetek.
január: 103
május: 100
voltam már 98 kg is, de bezavart a húsvét kicsit :D
én is 86 vagyok és 75 re szeretnék fogyni :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!