Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szombaton a csalónapomon ezt...

Szombaton a csalónapomon ezt ettem. Szerintetek kb. mennyi kalória lehetett?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy 32cm-es pizzát és a háromnegyedét megettem. Nem egy étkezés alatt, hanem ebédre és vacsorára.

A pizza vékony tésztás volt, paradicsomos alap, bacon, szalámi, mozzarella és füstölt sajt.

Szerintetek egy kb. hány kalória lehet? Én a kalóriabázison próbáltam hasonlót beállítani és 1500-1700 kalóriát adott ki, de én azt elképesztően soknak tartom. Létezik, hogy ennyi?

2022. jan. 30. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Persze. Egy normál pizza 2000-2500 kalória környékén van.
2022. jan. 30. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Kb 300-350 kcal 100 g szalámis pizza, te ettél kb 300g-t, nagyon max 400 grammot. A legrosszabb esetben is 1400 kcal-t ettél, ez nem sok
2022. jan. 30. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Hat az annyi ja
2022. jan. 30. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

Miért csaló nap pár szelet pizza, mikor szereted?

Nem tudnék úgy élni hogy egy étel amit szeretek és mondjuk nem zabálok be hanem megeszem pàr szelet pizzát az csalás legyen.

Mivel 2 étkezésre etted szerintem nem sok. Mi felénk a vékony tésztásban kb a fél pizza olyan 500 kalória. Egy időben mértem. A vastag tésztásból nem ehettem meg annyit, ott már 2-3 szelet volt annyi.

2022. jan. 30. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Vékiyn tésztás 32 centis margherita kb 1209-1400. Bacon szalámi megdobja, kb 300-500zal szóval az 1700 az egesz pizzara realisnak tunik
2022. jan. 30. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet ennyi, de ezen ne aggódj, nem fogsz ennyitől hízni.
2022. jan. 30. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk bohóckodás helyett ehetnél minden nap normálisan, és akkor nem kéne "csalónap".
2022. jan. 30. 15:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 7es, köszönöm szépen, nem tudom honnan ez a sok felhalmozódott feszkó benned, de keress valami elfoglaltságot amiben levezetheted, mert én okot nem adtam erre a stílusra.

Normálisan eszek, 30 kiló túlsúlyom van és ez az első hónapom, lement 5 kiló. Figyelek a makro tápanyagokra, rengeteg zöldséget eszek, teljesen életmódot váltottam és mellette tornázok is itthon. Ettől függetlenül nekem nagy szenvedélyem volt 15 évig a gyorskaja, amiről ha végleg lemondanék akkor biztos, hogy pár hónap után megőrülnék annyira kívánnám. Ígyhát havonta van 1 csalónapom, amikor megengedhetem magamnak ezeket. Majd lesz több is, ha már több kilót leadtam, de most szeretnék kitartó lenni.

2022. jan. 30. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!