Mitől lesz valakinek tokája? Mit lehet ellene tenni?
Sok olyan embert látni, aki amúgy nem túlsúlyos, de alkatra inkább a normális testsúly felső felébe tartozik. Azaz nem túlsúlyos, de az ideálisnál mondjuk legfelejebb 5 kg felesleg van rajta, mégis van tokája. Mitől alakul ki? Mit lehet ellene tenni?
Mostanában, hogy a covid óta még korlátozottabbak a lehetőségeim a mozgásra, rám is felcsúszott az átlag súlyomoz képes kb. 5 kg. Bár nem érzem vészesnek, mivel még így is normális a testtömegem, de kialakult egy nem túl nagy, de időnként már látható tokám, ami nagyon zavar. Mit lehet ez ellen tenni? Ha ismét rendszeresen sportolnék és visszafogynám azt az 5 kg-t eltűnne?
Vagy ez inkább életkortól függ? Fiatalabbakon ritkábban látok, inkább ez a 24+ korosztály ahol már előfordul.
5-ös: van aki ezeket már próbálta, és bevált? Igen, én is láttam ilyeneket, de eléggé kamunak tűnnek. Mint az a millió hirdetés, amiben valami hájeltüntető csodaszert reklámoznak, mondván nem kell se sportolnod se fogyóznod, csak vedd meg ezt a méregdrága csodaszert és álomtested lesz. Szerintem egyik sem igaz.
De ha van olyan gyakorlat, ami valakinek valóban bevált, azt kíváncsian várom. :)
Ezek a gyakorlatok pont azert nem válnak be amit az elso irt. Mindenkinej mas a teste, mas sorrendben raktaroz az egyes testreszeken. Te olyan alkat vagy hogy onnan megy le utoljara. Nekem a seggemrol es igy 3 szammal nagyobb gatya kell ami mashol log. Mindenkinek megvan a maga baja.
A tokatornaval kaximum itmositani tudid de zsirt leadni garantaltan nem
Tehát alkattól függ hol rakódik le, de ha figyelek rá mit eszek és rendszeresen mozgok és elkezdtem fokozatosan leadni a plusz kilókat akkor előbb utóbb az is el fog tűnni.
Köszönöm a válaszokat. Valóban, én sem láttam még olyat, hogy valakin egy kiló plusz sincs mégis van tokaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!