Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
2 hónap alatt lelehet fogyni 10kg-ot, ezt tudom. De ezt hogy ne hagyjam abba, ha nincs semmi motivációm, csak hogy nem akarok így kinézni?2022. jan. 17. 21:27
1/7 A kérdező kommentje:
le lehet* bocsi, elírtam :(
2022. jan. 17. 21:27
2/7 anonim válasza:
Legelőször tálald meg miért akarsz lefogyni.Ha csak azért mert akkor masoknak jobban tetszenel akkor meg jo hogy nincs motivaciod.Magad miatt akarj lefogyni es vekonynak lenni nem feltetlenul egyenlo az egeszseggel
3/7 A kérdező kommentje:
Magam miatt akarom, de ha elkezdem, nem tudom befejezni. Olyan furcsa érzés, pedig ez a legfőbb vágyam :(
2022. jan. 18. 00:16
4/7 anonim válasza:
Ne tűzz ki irreális elvárásokat, mert feladod ha nem jön össze. 2 hónap alatt 10 kiló sok, inkább számolj 6-8 kilóval :) Motiválni fog, ha sikerül ezt elérni. És tartsd észben, hogy a változáshoz idő kell, nem fogsz 1 hét alatt látványosan lefogyni.
5/7 anonim válasza:
Hát az nem elég motiváció hogy jobban nézzél ki és jobban érezd magad a bőrődbe!?
Amúgy ha elkezded és jól csinálod akkor nem csak a 10 kiló elvesztése után érzed a változást, hanem folyamatában is. Ami szintén jó érzés és motivál hogy jó úton haladsz a célod felé!
6/7 anonim válasza:
Fenntartható étrendet tűzz ki célul, enyhe deficittel, plusz mozogj többet. Mi lesz, ha nem 2 hónap alatt fogysz 10 kilót, hanem 3? Semmi. Szóval inkább csak a haladást tűzd ki, ne az ütemét. Azt majd a szervezeted meghatározza.
7/7 anonim válasza:
Akaraterő. A többit meg gondolom tudod. Kalóriadeficit, egészséges ételek, hosszú távon fenntartható életmód és reális célok (inkább 3 hónap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!