Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy valaki hónapokig...

Lehet, hogy valaki hónapokig nem eszik semmit csak vizet iszik?

Figyelt kérdés
Egyik haverom próbálja nekem beadni, hogy az anyja kipróbálta és jót tett neki :) hónapokig CSAK vizen él
2022. jan. 11. 14:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
természetesen nem hiszem el, nehogy azt higgyétek, csak kéne fizikai magyarázat is rá, hogy beledöglött volna
2022. jan. 11. 14:04
 2/12 anonim válasza:
73%

Sok csövest megnézel, némelyiknek összejön pár hónapig.

Mikor már csak isznak, mindegy mit és kaja nincs.

Aztán pár hónap és ott a vég.

2022. jan. 11. 14:05
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen ez lehetetlen.

Max 1 hónap +néhány nap és beköszönt a halál.

2022. jan. 11. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég jelentős súlyfeleslege van és közben a vitaminokat, ásványi anyagokat pótolja, akkor lehetséges. Régebben olvastam ilyen cikket, egészségügyi böjt volt és orvosi felügyelettel. Már nem emlékszem mennyi ideig tartotta az illető, de sok hónapig. Neki viszont kóros túlsúlya volt, szóval volt mihez nyúlni a szervezetnek. Viszont egy átlagember aki nem tudja, hogy pontosan hogyan is szabad ezt csinálni és orvosi felügyelet nélkül vég bele, nem hiszem, hogy hónapokig kihúzná mindennemű táplálék nélkül. Ha mégis, az borzasztó káros lehet számára.
2022. jan. 11. 14:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Azzal vicceltem neki, hogy persze, én meg fotoszintetizálok :D megsértődött ;)
2022. jan. 11. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy haverod anyja a teljes környezetét átverte.
2022. jan. 11. 14:17
 7/12 anonim válasza:
18%
Azért, mert te nem hiszel valamiben, még nem ok arra, hogy suttyó legyél valakivel. Nem is csodálom, hogy megsértődött, örülj hogy nem küldött el a 'csába.
2022. jan. 11. 14:19
 8/12 anonim ***** válasza:
55%

Lehet, hogy megtanulta a p r á n a evést. Az nem azonos azzal, mintha csak úgy simán abbahagynád az étkezést és koplalnál.:)

Én is ismerek ilyen embereket, tényleg csinálják és élnek.

2022. jan. 11. 14:22
 9/12 A kérdező kommentje:

Azért az mégis más, hogy hirtelen mindent eldob és többet nem eszik, csak vizet iszik ;)

7-es: nem vagyok suttyó, bár lehet annak kéne lennem. Hülyékkel meg nem vitázok. Mondtam, hogy fotoszinteziálok, nem érek rá ilyenekre! Nehogy már ő sértődjön meg ha nem tud bepalizni egy ilyen idióta hülyeséggel.

2022. jan. 11. 14:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam már ilyet.Szerintem jó sokáig kibírja az ember étel nélkül.Ha egy-két napig nem eszik valaki semmit,a szervezet átkapcsol.Az anorexiások is kibírják napokig.Én egyszer egy rákos emberről nèztem dokumentumfilmet,aki csak tiszta forrásvizet ivott egy hónapig és elméletileg kigyógyult.Az exem haverja meg valami nonilevet ivott 10 napig,böjtölt (szemtanúja voltam),semmit nem evett…mindenesetre érdekes kérdés.Még annyit hozzátennèk,hogy sok elhízott ember számára a napi egy szendvics,néhány gyümölcs,saláta is bőven semmit jelent.
2022. jan. 11. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!