Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csípő szélességét hogy lehet...

Csípő szélességét hogy lehet csökkenteni?

Figyelt kérdés

Közepesen széles a csípőcsontom, a rárakódott zsírréteg az ami nagyon szélesít engem.

Futás gondolom hatásos lenne, de milyen tornagyakorlatokat végezzek? Rubint Réka csípőformáló szerintetek jó? Hullahopp karika ér vmit?(igaz nekem csak műanyag van).

Pár hét múlva látszódna a változás? (szalagavatós ruhát választok 1 hónap múlva, és addigra nembánnám ha kicsit vékonyabb lenne, még ha addig nem is lenne tökéletes.)

Étkezésre is próbálok figyelni amúgy.

2010. szept. 8. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindent amit leírtál kitűnő mozgásforma. És nem baj, ha műanyag a karikád, ha szeretnéd hogy nehéz legyen, akkor töltsd meg, de nekem enélkül is hatásos volt. És igen, pár hét múlva már sokkal vékonyabb lesz a csípőd.
2010. szept. 8. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Fokozatos ch csökkentés egészen napi 1g/tskg-ig és másnaponta spinning edzés.

2 hetente testzsír% mérés.22%nál már nagyjából jó lesz az alakod 18-20%nál bomba.

2010. szept. 12. 13:56
 3/5 A kérdező kommentje:

bárcsak megtehetném ezt... azt se tudom mi a spinning :D

na mind1 csinálom a mit tudok :D

2010. szept. 12. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. szept. 12. 17:20
 5/5 danielito23 ***** válasza:
Tabata training, kettlebell! Nem kell cukor, nem kell finomliszt. Lassan felszívódó szénhidrátok, sok fehérje, zöldség és gyümölcs. Tudatos táplálkozás plusz megfelelő mozgásforma. Garantált a siker!
2010. szept. 12. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!