Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogynom kéne?

Szerintetek fogynom kéne?

Figyelt kérdés
159 centi és 67-68 kg vagyok ha fogynom kéne tudtok ajánlani valamit de olyt ami jó gyereknek met csak 10 éves vagyok
2010. szept. 8. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Szerinted?

Igen,fogynod kéne,min 10 kg-t.Ez nagyon nem egészséges,10évesen meg főleg nem..:O

2010. szept. 8. 15:43
 2/13 A kérdező kommentje:
de jól érzem magam a alkatom is ilyen csak akor akadok ki ha mérlegre állok mert nem nézekki ennyinek
2010. szept. 8. 15:44
 3/13 A kérdező kommentje:
kérlek ajánljatok valami jót olyat ami nek való és amivel nem szedem vissza
2010. szept. 8. 15:45
 4/13 anonim válasza:

Sportolj, keress valami edzést a suliban, vagy ha nem akarsz ott, járj el futni, esetleg vond be bár barátod/barátnőd is, hogy délutánonként együtt mozogjatok, így még szórakoztató is a dolog.

Ezen kívül reggeli-edéb-vacsora (meg még a sulis tízórai alap) normálisan, ezek között pedig ha megéhezel vagy megkívánsz egy kis nasit, akkor egyél gyümölcsöt vagy műzlit.

Én is 10 évesen voltam kissé túlsúlyos, anyukámék ezzel a módszerrel "húztak ki belőle".

Sok sikert, de vigyázz, nehogy túlzásba ess.

2010. szept. 8. 15:50
 5/13 A kérdező kommentje:
csak az a baj bajáró vagyok a suliba és nincsen itt osztálytársam barátom se nagyom mert nagy része felnőt itt az ismertségem de azért köszönöm a választ/okat!
2010. szept. 8. 15:56
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Mar hogyne kene fogyj,en 171 cmel vagyok 53 kg es egyaltala nem vagyok sovany.15 kg - siman elmegy.

Sportolj,jarj szaladni, ne egyel kenyeret,legalabis ne feher lisztbol keszultet.hanem a'rpakenyeret vagy semmit.

2010. szept. 8. 16:08
 7/13 A kérdező kommentje:
de nem használ már 2 hónapja fogott anya diétára éss még csak híztam fogyni semit
2010. szept. 8. 16:11
 8/13 A kérdező kommentje:
tbnap estepl:zabot ettem {de a müzlis zabot}és igaz nem voltam éhes de borzalmas volt bl most is kiráz ahideg de azért köszi a válaszokat
2010. szept. 8. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Háth biztos fogynod kellene 18 kilótól tuti meg kellene szabadultod én 13 vok és 163 centi 58 kiló de leakarok menni 53-ra és azt mond ó lesz te is képzelje el egy súly amire leszeretnél fogyni, sok edzés kevés kaja no édesség enyi
2010. szept. 8. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
165 centii elirtam bocsii**
2010. szept. 8. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!