Vélemények a Golden Tree Active Burn-ről?
Figyelt kérdés
nagyon érdekelne, hogy ha próbáltátok, akkor használt-e, mert nem nagyon találtam róla véleményeket. Érdekes elmélettel állt elő. Szerintetek érdemes megvenni?
Én itt láttam: [link]
Előre is köszi a válaszokat.
2022. jan. 8. 18:58
1/6 anonim válasza:
Nem érdemes megvenni. Teljesen ingyen kalóriadeifictbe tudsz kerulni ami a fogyás egyelten módja. Sport vagy kevesebb evés vagy mindkettő
Semmi nem tudja ezt helyettünk megcsinálni. Fogyni pedig xak kaloriadeficittel lehet
2/6 SitkeiTibi válasza:
Aljas és megtévesztő cég, senkinek nem ajánlom hogy egy ilyen hazugságokra és megtévesztésre játszó társaságnak, bármit is elhiggyen. Vigyázz! A 60 napos elégedettségi garanciával sem érsz semmit, mert Szlovéniába kérik vissza a terméket, így mindenképp pénzt buksz a rendelésen. A termék annyit ér mintha gumimacikat szopogatnál, azaz pont semmit. Nem csak nekem, de a velem együtt rendelő ismerősöknek sem segített semmit a complete biotics amit pedig csodaként promóztak. A termék ára és a Szlovéniába küldés költsége is tanulópénz. Senki ne rendeljen innen semmit, ha nem akar egy jól marketingelt szemfényvesztés áldozata lenni.Nyisd meg rendelés előtt például a honlapjuk legalján a "Felhasználási feltételek" menüpontot és az élettől is elmegy a kedved, nemhogy a rendeléstől. Ügyeskedő simlis szemét cég.
3/6 Ági4 válasza:
Köszönöm az infót! Gyanús volt nekem is, nagyon hosszú a videó, és azt mondta az állítólagos szülész-nőgyógyász doktornő, hogy hosszadalmas a kiszállítás mert annyi a megrendelő. Nekem két nap múlva már itt volt holott írtam egy emailt hogy köszönöm nem kérem. Válaszolt is, hogy nagyon sajnálja de már postázták! Én nem vettem át, csak az volt a gondom, hogy későn néztem utána ennek a nagyon drága terméknek. De remélem nem kell fizetnem semmit, hogy visszaküldtem, egyébként se fizet name ki. Ezután minden termék hozzászólásait megvizsgálom. Még egyszer köszönöm az infót!
4/6 oszkár hagyó válasza:
Már ránézésre gyanús, kampós orrú banya...
5/6 anonim válasza:
Tiszteletem. Juhász Kornél vagyok. Rendeltem ettől a Golden tree-től a Liver Komplexet. Állítólag méregteleníti a májat a kurkuminnal és a mária tövis kivonattal. Ez által garantálja a kényelmes és gyors fogyást és nincs jojó effektus. Ahogy átvettem a postán ezt Gersi Mihály által ajánlott csodaszart, azonnal lefogytam 45 kilót, pedig még fel se bontottam. Csak nem hasról fogytam, hanem pénztárcáról. 45000 forintba fájt ez a projekt,csak eggyetlen grammot sem fogytam le. Most van egy forradalmian új találmányuk, mely a kapszain tartalma segítségével segít erőfeszítés nélkül elérni az álomsúlyt és vonzó formát ad a hasnak. A csoda elixar neve Capsimax. A videó elég hosszú volt és igen meggyőző. Mivel már csalódtam a Liver Komplexben, mert annyit ért mint kopasznak a hajfestés ezért ellátogattam ide. Köszönöm, hogy tapasztalatukat megosztották az Active Burnnal kapcsolatban. Így arra a következtetésre jutottam, hogy minden termékük nagy átverés jól kidolgozott meggyőző dumával. Csak azt remélem, hogy a véleményünk segítségével jó néhány embert meg tudunk menteni ezeknek a jól kiagyalt csapdáiktól.
6/6 anonim válasza:
Már eleve az ilyen vég nélküli hosszú duma,amit vissza sem lehet tekerni, már gyanús. Évek óta nem hallgattam végig, mert már tudtam, mire megy ki a játék. A másik, ez a fiatalember hogy tudja ilyen szélhámos dologra adni a nevét ... Nem fél egy jó kiadós veréstől amiért ilyen hazug dumával próbál fogyni vágyók zsebéből kicsalni nem kevés összegeket?! Mivel a videó elején ill. a szöveges résznél egy tál megpucolt keménytojást látni, ezért kíváncsi voltam, hogy lehet ettől fogyni, de egy betűt sem lehetett kivenni a t o j á s szóból. Szégyellje magát! Viszont nyugtatót kellett bevennem, amiért ennyi időt elcsesztem ennek a videónak a megnézésétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!