Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le fogytam, most mi lehet a...

Le fogytam, most mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Tavaly húsvétkor, elkezdtem diétázni először csak úgy hogy mindent ettem csak fele annyit mint eddig. 165 cm magas, és 75 kiló voltam akkor a terhesség emután, 30 éves vagyok. Most 53 kiló vagyok, reggelizni soha nem szoktam, ebédelni szoktam, én nem látom azt, hogy vékony lennék, sőt hasam nagynak látom. Egy hónapja hashajtó teát iszom. Mert félek, hogy vissza hízom vagy sokáig marad bennem a kaja és még nagyobb lesz a hasam. Úgy fogytam le, hogy nem használtam semmit, mi lehet velem, mindig meg fogadom, holnap nem iszom meg de nem birom megállni

2022. jan. 5. 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A hashajtó tea a vizet, elektrolitokat távolít el a szervezetedből, a zsír ott marad rajtad.

A leállásban meg csak a szilárd elhatározás segít, akarnod kell.. Vidd el egy utcai szemetesbe a maradékot( nehogy kitúrd végül az otthoni kukából), és olvass sokat ezek a teák negatív hatásáról.

Edzz helyette, bármi mozgás jobb, mint az ilyen hiánybetegséget okozó tea.

2022. jan. 5. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hashajtó teák és egyéb hasonló cuccok vagy nem hatnak vagy több kárt okoznak mint hasznot. Igyál helyette vizet, sokszor szomjas az ember és nem pedig éhes.

Egyébként meg tartsad a súlyodat és próbálj izmosodni, pár hónap után látni fogod az eredményt és meg fogsz nyugodni.

2022. jan. 5. 16:36
 13/21 A kérdező kommentje:
Nincs erőm kidobni.
2022. jan. 5. 16:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak azon lehet segíteni aki akarja. Te nem akarod! Megerősítést vártál, hogy ez így jó. A feltett kérdés így nem releváns.
2022. jan. 5. 17:01
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Na ne már! Leadtál ennyi kilót, volt kitartásod és akaratod hozzá, azt a hülye teát meg nem vagy képes kidobni? Nem attól tartod a súlyod vagy nem attól vagy vékony.

Ha meg nem akarod kidobni és leállni, akkor miért írtad ki a kérdést.

2022. jan. 5. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fogyást végigcsináltad tea nélkül,akkor a súlytartäshoz végképp nincs rá szükséged. Azt az életmódot,amit a fogyás érdekében kialakítottál és le is fogytál tőle,tea nélkül is tudod tartani. A nehéz részét átvészelted ilyen szarok nélkül és most akarod magad tönkretenni,mikor most érted el,hogy egészséges és fitt legyél. Ráadásul anyuka is vagy,akinek majd jó példát kell mitatnod minden téren. Ne veszítsd el önmagad és ne is becsüld le ennyire,hogy egy teától vársz segítséget,amikor ekkora utat tettél meg az nélkül.
2022. jan. 5. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked testkep zavarod lehet kerdezo.Ha nagynak latod a hasad akkor eddz amennyit csak tudsz de azert heti 3-4-szer 1 orat es formalodni fogsz de azt a teat hagyd mert teljesen felesleges es ertelmetlen plusz hosszutavon okozhat gyomor es egyeb problemakat is
2022. jan. 5. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

A hashajtó tea nem gatolja a kaja felszivódasát.

Dobd ki a kukaba. Sajnos ez már testkepzavar. ☹☹☹

2022. jan. 5. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ne igyál több teát, ennyi. El nem tudom képzelni miért jó egész nap fosni.

Emellett testképzavarod is lehet. 53 kilósan még 150 centivel sincs túlsúlyod.

Megy pszichológushoz, mert a fejedben nem stimmel valami.

Beteges dolog nem látni magad reálisan, és az is, hogy hashajtót szedsz. Tönkre fog menni a szervezeted.

2022. jan. 8. 15:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget, mert ha már hashajtózol, az bulimia. És nem, semmi köze a súlyhoz.
2022. jan. 8. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!