Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Édesség és nasik abbahagyása...

Édesség és nasik abbahagyása után lehetne fogyni?

Figyelt kérdés

Nem speciális diétával, egyszerűen csak nem nassolt?

2 hónapja született meg a kisbabám, nemrég abbamaradt a szoltatás is mert kevés volt a tejem. Nagy nasizási kényszerem lett és feljött 4 kg az elmúlt 2 hétben, folyton csak az édesen jár az eszem meg az egészségtelen dolgokon.

Mit tegyek? Ha abba hagyom ezeknek az evését sikerülne leadni ezt a 4 kilót?

2022. jan. 4. 01:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ha helyette nem kezdesz el mást enni, akkor jó eséllyel le fog menni. mozogj kicsit többet, vidd sétálni a kicsit. és próbálj pihenni. lehet, hogy azért nasizol, mert kimerültél
2022. jan. 4. 06:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha sok ilyet ettél eddig, és tényleg emiatt híztál, akkor persze, ha elhagynád őket, letudnál fogyni. Persze ha csak nen kezdesz el a pótlásaként mást ennu.
2022. jan. 4. 09:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én híztam 15 kg-t, miután leszoktam a cigiről. Természetesen nem a sima kajától, hanem az édességektől. Szinte minden nap rám jött a kényszer, és 1500-2000 kalóriányi édességet faltam fel. Simám elmentem érte a boltba, de volt itthon is, mivel nem egyedül lakok. Na és persze ha megettem pl. egy csokit, akkor márúgyiselrontottam alapon teleettem magam édességgel.

1,5 évembe került, hogy rájöjjek a megoldásra: cukorfüggő vagyok. Minél több cukrot eszek, annál több kell majd. Így vettem cukormentes édességeket és azokból simán tudok enni keveset. Elmúlt a sóvárgás, már nem az édességeken jár az eszem mindig.

2022. jan. 4. 09:20
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Én is akkor kezdek el rengeteg édességet enni ha eszem egy kis mennyiséget belőle, utána elszabadul a pokol. Ezért inkább nem vásárolok és nem fogadom el ha megkínálnak.
2022. jan. 4. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Minél több édeset eszik vki, annál jobban fogja kívánni, tehát még többet eszik. Én ezt úgy oldottam meg, h nem veszek semmi nasit, nincs is itthon még egy szem kockacukor se. Ha rágcsálni akarok, akkor alma, narancs jónapot. Igen, már csak ettől elkezdtem fogyni, plusz még amúgy is diétázok, és mozgok is.
2022. jan. 4. 12:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor én is függő vagyok. Ma nem ettem semmi édeset csak egy kapucsínót és érzem az édesség utáni sóvárgást. Legalább pár napig bírjam ki, utána könyebb lesz és bevezetek egy mértékletességet. (Ha nem kap el a falási roham)
2022. jan. 4. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Én is próbálkoztam ezzel, hogy néhány napig nem eszek édességet, de nem bírtam ki. Így az első napokat úgy bekkeltem ki, hogy ha rám jött a sóvárgás, akkor cukormentes édességeket ettem. (Érdekes módon nem akartam belőle többet és többet.) Majd próbáld ki! Ja, és azóta meg se kóstolom a cukros édességeket/fagyit/kürtőskalácsot/kakaós csigát stb., mert visszaesnék és kezdhetném elölről. :-(
2022. jan. 4. 18:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Erős vagy 3as ha ezt már régóta csinálod.
2022. jan. 4. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Az első napokban kell jobban figyelni, utána elmúlik a sóvárgás. Ma már nem hoznak lázba az édességek, csak akkor kell résen lenni, ha pl. cukrászdában, étteremben, pékségben, piacon vagy, vagy valaki hoz bonbont, sütit, vagy tortát. Ha ezekből csak egy morzsát is ennék, visszaesnék és kezdhetném elölről.
2022. jan. 5. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!