Ki mennyit fogyott/hízott az utóbbi 10 napban? (Karácsonytól)
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 17:02
11/19 anonim válasza:
Biztos pluszban vagyok, de a fél kg-ot sem éri el ez a plusz. 24-én két helyre is hivatalos voltam, pároméknál és anyáméknál, mint két helyen enni kellett, de sokat. Ezt leszámítva viszont csak minimális többlet fogyasztás van ilyenkor nekem. Az is inkább alkoholos italok formájában.
12/19 anonim válasza:
-4 kg. 154-ről 150-re fogytam úgy hogy végig zabáltam mint egy disznó.
13/19 anonim válasza:
Én pont egy hete kezdtem el fogyózni, kb. 0,5 kg-val lettem könnyebb:)
14/19 anonim válasza:
+4 kilóval zártam az ünnepeket. De semmi baj, csak vissza kell térni a korábbi életmódhoz és lemegy.
15/19 anonim válasza:
Én számoltam a kalóriákat, nagyjából 14000 plusz jött ki az ünnepek alatt, ami 2 kiló zsír és még ki tudja mennyi víz. Mondjuk érzem is. Renélem lassan sikerül visszarázódni, ma még mindig 2700-at ettem, pedig inkább 1800-1900 körül lenne az optimális.
16/19 anonim válasza:
Eddig 3kg-t, 152kg voltam, most pedig 155 vagyok, de még lesz ez több is, közel sincs még vége a nagy kajàlàsoknak.
17/19 anonim válasza:
Én olyan 4 kilót híztam november és december között de utána még 3 at az ünnepek alatt 🤣🤣
18/19 anonim válasza:
87,5 voltam úgy két hete. Érzem is, hogy szűkebb lett a nadrág, kíváncsiságból megméreszkedtem, és 89,6 kg vagyok. (Fiú) Fogalmam sincs, h ez víz v zsír-e.
19/19 anonim válasza:
10 kilót híztam. 2 hét szabin voltam, és a napi 2 óra melóba járás biciklivel, az kimaradt. Viszont bejött a töltött káposzta, rántott mindenféle, disznótoros meg a sok báájgli. Meg alapból az, hogy rendesen ettem naponta 3x, nem csak meetingek közt fél gépsonkás szendvicset zéró kólával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!