Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy le vagyok...

Miért mondják, hogy le vagyok fogyva ha közben kg-ra ugyanannyi vagyok??

Figyelt kérdés

Nagyon felidegesít. Főleg akik régen láttak azok mondják és úgy mondják mintha ez gáz lenne.

173 cm magas vagyok és hozzá 66-67 kg. Nem ingadozik, évek óta ennyi.

Sportolok egyébként focizok. Kemény szellemi munkát végzek. Nincs stresszes életem. És normálisan eszek, jó minőségi kajákat, nem érzem magam betegnek, a leleteim is rendben vannak. Szerintem jó fizikai és mentális állapotban is vagyok.

Még annyit írnék: sokszor arcra mondják, hogy fogytam, mert fel vagyok öltözve. Ezzel mit lehet csinálni? Szerintem marhaság, lehet kissé karikásabbak a szemeim, megjelent egy két ránc stb. De kilogrammban pontosan annyi vagyok mint a középsuli óta, nem ingadozott sosem a súlyom és jól érzem magam a bőrömben. Szerintem ehhez a magassághoz ez a súly megfelelő (kivéve ha csakis izomtömegben lenne több), de mekkora marhaság már ez, hogy 100 kg-nál kezdődik a férfi és a többi. Állóképességben sok fiatalt lekörözök.

30 F

2022. jan. 2. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert sportolsz. Ugyanannyi zsir tobb helyet foglal mint ugyanannyi izom

A kaloriadeficittol (aminek ah oka a sport es a szellemi munka egyuttese lehet) lemegy a zsir

A sporttol feljon az izom

Sulyban ugynaannyi de terfogagra kisebb, a test formasabb

2022. jan. 2. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem a gondolatmenetet, de akkor ezek szerint ez egy pozitív dolog az emberi szervezetre nézve. Nekem meg úgy mondják mintha rákos beteg lennék.

Amit persze sosem tudni, de nem érzem magam rosszul, sőt épp ellenkezőleg.

Energikusabb vagyok mint mondjuk 2-3 éve.

2022. jan. 2. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Férfiként ezekkel a paraméterekkel valószínű hogy túl vékony is vagy. Hízni gondolom nem szeretnél de ha erőedzéseket is beiktatsz, idővel izmosodhatsz es feszesebb leszel mindwnhol, formásabb
2022. jan. 2. 16:19
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
A sport miatt van, szálkásodsz, emiatt "összébb mész" látványra, pedig súlyra ugyanannyi maradsz vagy még több is vagy. Nekem is ez van, anno 5 kilóval könnyebben nagyobbnak néztem ki mint most, mert nem voltam izmos. Évekkel ezelőtt baleset miatt lefogytam és utána először felszedtem pár kilót (így lettem csodás 43 kilós skinny fat), majd újra sportolni kezdtem. A felszedett kilók idején viselt nadrágjaim most lötyögnek rajtam, pedig súlyban több vagyok, mint akkor.
2022. jan. 2. 16:42
 5/6 Metionin ***** válasza:
100%
Ja amúgy főleg ruhában nem fogják tudni, hogy te most épp izmos vagy, csak azt látják, hogy kisebb lettél, tehát biztos fogytál. Nekem is beszólogattak, hogy na mi van, már megint fogysz? Pedig a súlyom nem változott csak a csontokon lötyögő hús helyett izmok nőttek rajtam.
2022. jan. 2. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mondják, hogy hogy le vagyok fogyva és híznom kellene.

Engem is baromire frusztrál, mert fél éve váltottam életmódot és leadtam pár kg zsír, hogy szebben domborodjanak az izmaim. Nem tudom, mit lehet erre válaszolni, mert szerintem ha 25% helyett 22% a testzsírom, akkor is teljesen egészséges vagyok. Mások nem így gondolják, ez van.

2022. jan. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!