Miért nem elégedett a súlyommal? Pedig nincs baj vele.
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátomat,de az utobbi időben állandóan megbánt,hogy ilyen megjegyzéseket tesz állandóan ,hogy a volt barátnői 2szer olyan vékonyak voltak,mint én..meg ha pl: este eszek(tegyük hozzá ,hogy egy szendvicset,és mert egész nap nem ettem) rámszól,hogy ne egyek mert elfogok hizni!Ő is állandóan fogyozik(bár nem tudom minek)!De az benne a pláne,hogy mindenki más azzal piszkál,hogy nagyon vékony vagyok és sürgösen hizzak,(barátaim,családom,háziorvos,suliorvos)..18 éves vagyok 165 cm és 42-43 kg.12éveseknek való ruhákba járok csomószor,mert minden lóg rajtam...én is szeretnék kicsit hizni,de szóba se merem hozni,mert a barátom igy is mindig azt érezteti velem,hogy inkább fogynom kénne.Én szeretném,hogy vékonynak tartson...és olyan rosszul esik,hogy hiába vagyok az,nem tart annak.=(
2008. dec. 14. 17:07
1/9 A kérdező kommentje:
Na meg ezzel a volt barátnőssel iszonyatosan megbánt=(
Mégha el is lennék hizva akkor se kedves dolog ilyet monddani!Már csomószor sirtam miatta,annyira rosszul esik.:S
2008. dec. 14. 17:14
2/9 anonim válasza:
ha ekkora f@szkalap hagyd ott a pics@ba... tényleg szerintem anorexiás és téged is bele akar rángatni, nem tesz jót az egészségednek, ha ezt teszi
2008. dec. 14. 17:17
3/9 anonim válasza:
Ha ő is, meg te is soványak vagytok, de mégsem lát egyikőtöket se annak, akkor az már pszichológiai eset szerintem. Ha nem is súlyos, hanem kezdődő.
A csontsoványra fogyott anorexesek is kövérnek tartják magukat, azt hiszem, testképzavarnak hívják az ilyet...
2008. dec. 14. 17:21
4/9 anonim válasza:
így is nagyon sovány vagy már,én a 58 cm-mhez voltam 48kg,és nagyon rosszul éreztem magam olyan vékonyan,egy rendes ruhát ruhát nem tudtam venni magamra.ne halgass a barátodra,mert a saját egészségedet teszed tönkre.
2008. dec. 14. 17:21
5/9 anonim válasza:
elírtam bocsi,158 cm-hez voltam 48kg :) egyébként sokkal jobban érzem magam,amióta kigömbölödtem :))
2008. dec. 14. 17:23
6/9 anonim válasza:
láttad Te azokat a volt barátnőket,hogy tényleg nálad 2x vékonyabbak lettek volna?kétlem,hogy igaz lenne,mert huszonkilósan 4 éves barátnői lehettek volna.
2008. dec. 14. 17:26
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem ennek a srácnak komoly problémái vannak. Vagy nem is szeret téged.
Én 151cm magasság mellett vagyok ennyi kiló, mint te, és egy picit se látszom még ducinak sem.
Szerintem gondold át, hogy biztosan annyira szereted a párod, ahogy írod, vagy csak ragaszkodsz hozzá. Ha az előbbi, akkor segíts neki, mert betegség is lehet, ha így gondolkodik, és sürgősen változtatni kell ezen, ha az utóbbi, akkor pedig hagyd ott.
2008. dec. 14. 23:32
8/9 anonim válasza:
Nekem pont ugyanez van,csak apukám,mondja,hogy duci wagyok.Meg pl mikor kakaót ittam ,azt mondta h áá biztos ettöl akkora a segged meg ilyenek.Én 166cm 45,kg s vagyok,és úgy gondolom ez azért nem olyan extrém túlsúly hanem nomál sztem.amugy mindenki nagyon vékonynak tart,kivéve őt meg még egy embert de én szeretném hogy szépnek lásson,de mindig mondja hogy úgyse tudok lefogyni,és azt mondta nagy a fenekem+ahasam.én is sokat sírok emiatt.szeretném ha szépnek látna:(
2008. dec. 15. 20:13
9/9 anonim válasza:
az utolsó v. vagyok.Azt nemtom h a barátod anorexiás e (ha a bmi je 17,5alatt van és dagadtnek lája magát,és téged/800 kcal alatti a napi kcal bevitelje/fél az ehízástól akkor valszleg az.apám nem az csak a vékony nőket szereti).szerintem mondd meg h nem szeretnél fogyni,meg hogy neki sem kéne,ha nem hallgatrád kérj meg egy felnöttet/orvost h magyarázza el neki.ennél többet sajno nem tudok segiteni igazából én sem tudom mit tegyek,de annyira szeretném h vékonynak lásson.ha van kedved beszélni erröl bővebben írj privit nyugotan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!