Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg létezik olyan, hogy...

Tényleg létezik olyan, hogy valaki genetikailag kövér? Az hogyan tud lefogyni?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést az ihletette, hogy van egy lány. Akinek eléggé szép az arca (20 éves). De a teste szó szerint kiábrándító. Azt még elfogadom, hogy valakin van egy kis felesleg, de ő, már súrolja az extrém kövér kategóriát. Azt mondta mindig ilyen volt, sőt, még kövérebb.

Megsajnáltam, mert szép lány, meg rendes is, azért írom ki ezt a kérdést.

Hallottam olyanról, hogy valaki genetikailag kövér, vagyis hízásra hajlamos. Tehát ez azt jelenti, hogy egy kb. 170 cm-es, 150 kilós nő nem tudna lefogyni mondjuk első körben 80 kg-ra?

Meg vannak olyan cikkek, hogy valaki nagyon kövér volt, de lefogyott. Lásd itt:

[link]

Tehát akkor, aki hízásra hajlamos, akkor mit tud tenni, meddig tud fogyni?

2021. dec. 28. 14:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

20as, azért egy kicsit erős kijelentés az, hogy ha valaki kövér akkor az genetika miatt az...

Én is az voltam, lefogytam, több ezer tarsammal együtt, genetika miatt senki nem kövér. Genetika max nehezíti a fogyást, könnyebben hízol, de önmagában nem tesz 100 kilóssá.

2022. jan. 9. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!