Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Létezik olyan hogy valakinek...

Létezik olyan hogy valakinek genetikailag nem lehet kockahasa?

Figyelt kérdés
pl ha valaki nem volt kövér de nagy zsíros hassal rendelkezett egész életében hiába diétázik nem lesz lapos, kockahasa? ezt halottam egy személyi edzőtől...
2021. ápr. 18. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Jah a genetika mindenkinek határokat szab egy bizonyos ponton, de erre van a stana.
2021. ápr. 18. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
nem, mindenkinek lehetséges, csak esetleg több energiabefektetésssel
2021. ápr. 18. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
ne hallgass a hülyékre.
2021. ápr. 18. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Az csak az emberek fejében a kifogás.
2021. ápr. 18. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
én...178 cm 70-72 kg közt voltam,mindennap edzettem..testzsirszázalékom 8-12 volt mérve es nem volt kockahasam,,gyomornál kicsit látszott,leültem a alhasi rész hurkás volt..mindig,,nem ment se étkezéssel se edzéssel semmivel
2021. ápr. 18. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Régebben az emberek a manókra, koboldokra, boszorkányokra fogtak rá dolgokat, manapsag6pedig a genetikára.

A túlsúlyos emberek 99%-ának semmi egészségügyi tényező nem játszik szerepet abban, hogy el vannak hízva.

Bárkinek elérhető az, hogy kockahasa legyen, csak kinek több kinek kevesebb munka. Nem irigyelni kell a másikat, hogy de jó neki mert heti két hasazással olyan kockái vannak mint a boci csokinak, fogod magad és akkor te meg hasazol minden edzés végén, koncentráljon mindenki arra ami neki adatott és abból kihozni a legtöbbet.

Egy dolog amit nem tudsz megváltoztatni az az, hogy hogyan tapadjanak az izmok, ha asszimetrikusak például a kockák, akkor azok olyanok is maradnak, de az hogy mennyi zsír van fölötte, mennyire van megedzve az már csak rajtad múlik.

2021. ápr. 18. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy Mr. Olympiát tudsz-e nyerni, na az már genetika kérdése is. (Meg hogy mennyi koxot vagy hajlandó magadba nyomni.) De a kockahas és az ilyen alap dolgok, hogy elhízás, nem elhízás, az nem genetika. Csak a lusták és kövérek szeretnek ezzel takarózni. Ha egy egész család kövér, az nem a genetika miatt van, hanem a közös életmód miatt. Értsd, zabálják a mekit gyerektől a nagyfaterig.
2021. ápr. 18. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Nemmind1 h 8 vagy 12 az a tzs.. de ha nem latszik a kocka meg hurkak vannak az joval 12 folott van. Tudod milyen a 8%? Tiszta er mindened, ott mar a keresztszalkak is latszanak, meg a seggeden is.

Am hulyeseg.. mindenkinek lehet kockahasa.

2021. ápr. 18. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
Mindenkinek kocka hasa van genetikailag. Max van rajta fókazsír, amit le kell kapni róla, hogy látszódjon.
2021. ápr. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!