12 -13. heti genetikai uh, tevedett a doki valakinel? Kisfiut mondtak es lany lett vegul? (Istenhegyi ut)?
Nekem 3 fiam van, mindhármat az Istenhegyin vizsgálták a 12. héten.
Megtippelték a fiúkat 95%-ra :)
Igazuk lett!
persze a 12. heti tippelést nem szabad 100%-ra venni
A férjem első gyereke (20 éve) végig fiú volt, minden vizsgálatnál megerősítették. Aztán született egy szép kislányuk.
Amikor én voltam terhes (a fenti gyerek előző házasságából van, nem tőlem), szempont volt, hogy jó szakembert keressünk, jó géppel. Mert ezen múlik a legtöbb.
12 hetesen mondták, hogy kislány, de "protokoll", hogy ilyenkor még biztosat nem mondhatnak, ezért 99%-ra mondta csak. Aztán a 18 hetin már 100% lett.
Ugyanennél a szakembernél volt egy rokonom, neki ugyanígy a 12. hétben pontosan megmondták a fiát és a lányát is. Tehát nálunk 3 gyerekből hármat pontosan azonosítottak nem szempontjából.
Itt volt egy kérdés nemrég, 36 hetes UH-n derült ki, hogy mégsem tippeltek jól nemet. :)
12 hetesen egyébként nagyon bizonytalan még. Van mikor egyértelműen látszik már akkor is de gyakran csak egy tipp, amiből még lehet a másik nem.
12 hetes UH-ra ne vegyél mérget...
Nekünk két különböző doki mondta 12. heti UH-n hogy fiú, el is mondtuk mindenkinek az egész rokonságnak stb., erre 19. héten a 4d és a 2d-n is egyértelműen állították hogy LÁNY lesz és lány is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!