Hány kcal lehet kb amit tegnap ettem?
Reggeli: 1 db sajtos roló
Tízórai: 1 db sajtos roló
Ebéd: fél tányér húsleves kis tésztával
nagyon kevés rizs, 2 kis darab mézes szezàmmagos kínai csirke
napközben:1 dl cappuccino cukor nélkül
vacsora: tea, kb 4 darab hàztartàsi keksszel
Sokszor elgondolkodom, hogy az ilyen eszement koplalók miért nem esnek korán pofára, hogy észbe kapjanak, hogy amit csinálnak, az rossz és csak az egészségüket teszik így kockára?
Lehet, hogy ilyenkor rosszindulatú vagyok, viszont mindegyik megérdemelné egy hatalmas pofont az élettől.
Kaloriára alsó hataron van, de a lehető legrosszabbul válogatad össze az ételek minőségét.
Legközelebb a rolók mellé egy egy marák zöldség
A rolókkal az a baj hogy üres kaloria a rengeteg vaj meg sajt miatt, ami elvezi kaloriaban a helyet a tobbi eteltol
De oszinten en 1300 kcalon vagyok es az en unnepi etkezeseim is igy neznek ki kb. Hogy amit masok a foetkezesek utan vagy kozott esznek ropogtatnivalot azt inkabb etkezeskent eszem. Nem mondom hogy egeszseges de tolom melle a zoldseget es kereten belul maradkk
Viszont ha nem 150 centis 45 kilos lany vagy mint en akkor ez fogyashoz is keves kaloria
Kiszamolni meg azert nem tudjuk neked mert van 150 es 30 grammos sajtos rolo is, te tudod kb mekkora volt es a' nagyon kis' is mást jelent neked meg nekunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!