Ebből mennyi lehet a tényleges hízás?
Ja, máskor mindenki írja, hogy semmi baj, meg dehogy hízás, csak a víz és a kaja a belekben, nyugi már, stb. Most meg hirtelen mindenki azzal jön, hogy ez hízás. Dehogyis hízás. Több hónap, esetleg év mű kaját fizikailag lehetetlen tönkretenni 3-4 nap zabával. Karacsony van, én is rengeteget ettem az elmúlt 3 napban, és nekem is pont plusz 5 kilót mutat a mérlegem, 60 helyett 65-öt, na és? Másfél éve sportolok, odafigyelek a kajára, nem fog 3 nap elrontani semmit.
Napi 10.000 kcal ilyenkor úgy összejövetel, hogy észre sem veszi az ember. 2-3 szelet bejgli kapásból 1000 kalória, és akkor még semmit nem ettél...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Azóta nem álltam mérlegre és vissza is tértem a normál életmódomhoz. Látványos változás a formámat illetően nem történt. Ha híztam is 1-2 kilót az sem olyan nagy baj, lesz időm ledolgozni. :) Most már látom, hogy túlaggódtam a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!