Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet fogyni éhezés...

Hogyan lehet fogyni éhezés nélkül?és megtartani a súlyt??

Figyelt kérdés
Van egy olyan történetem hogy 15 kgt leadtam,múlt évben még.éhezéssel és edzéssel jött össze...amit nagyon bánok hogy senki se szólt és nem figyeltek rám.akkoriban depressziós voltam és edzésbe menekültem,és nem is ettem nagyon semmit.És természetesen en nem gondoltam hogy mi fog történni,a súlynak duplája jött vissza.emiatt már akkor is veszélyben volt az egészségem,de most még sokkal jobban.Pedig csak 17 vagyok.Azt tudni kell hogy szorongok és stb,az evésbe menekülök ha zaklatott vagyok,unatkozom vagy bármi...szóval igen,ez nehéz út lessz, de vissza kell kapnom magam és kiszabadulni a "súlyból"

2021. dec. 22. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem megoldás.

Ki tudod számolni, mennyit kéne enned.

1. Beírod egy kalóriaszükséglet kalkulátorba az aktuális magasságod, súlyod. Ki fogja dobni, mennyi kalóriát kell naponta bevinned, hogy tartsd a súlyod. Ha ennél kevesebbet eszel, fogyni fogsz. Ha többet, hízni.

2. A kaja kalóriatartalmát a fehérje, szénhidrát, zsír adja, ezek változó mennyiségben vannak az ételekben, ezért változatosan kell étkezni. 1 gramm szénhidrátban 4 kcal van, 1 gramm fehérjében úgyszintén, 1 gramm zsírban 9 kcal van. Minden ételnek, amit megeszel, ki tudod számolni a kalóriamennyiségét. Ez egyszerű matek, csak megnézed a csomagoláson, le van írva mennyi kalóriát tartalmaz, vagy rákeresel kalóriatáblázatban online.

2021. dec. 31. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmit nem akarsz enni? Az úgy nem lesz jó!
2021. dec. 31. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok

van egy teljes étrend 1600 kalóriára, 5 napra, ami a legtöbb embernek tökéletes kezdethez

kezdheted pl azokkal az ételekkel

egyébként belinkeltem ott az okostányért is, úgy állítsd össze amit eszel.

azt meg hogy mennyit, szintén leírtuk, számold ki a kalóriát, oszd annyi étkezésre ahányszor enni akarsz egy nap és annyi mennyiséget egyél belőle ami belefér

ameddig nem kezdesz el tenni érte, fogyni sem fogsz

elméletben krédéseket kiírni sokkal egyszerűbb

2022. jan. 1. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
1-es, mondj már nekem EGY DB kalóriamentes ételt...
2022. jan. 9. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem 1-es vagyok, persze egy étel sem kalóriamentes, de elég nagy különbségek adódnak össze olyanokból, hogy 100-100 gramm főtt brokkolit (35 kcal), almát (50 kcal), vagy főtt tésztát (95 kcal), esetleg nutellát (545 kcal) vagy mandulát (626 kcal) tol be az ember.
2022. jan. 9. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!