Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni? Már...

Mit tudnék csinálni? Már kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy már egy régóta tarto falasirohamom van. Már mindent kipróbáltam, de semmi sem volt jó. Akik már ki jöttek ebből valami tipp? De más valaki segitsege is nagyon jól jönne..
2021. dec. 20. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
56%

pszchilológus;)

velem is ez volt, nem mondom, hogy 100%osan rendben vagyok, de segített

2021. dec. 20. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Nekem az segít, ha jól bereggelizek, nehéz, zsíros kaját pl sonkás rántotta tk kenyérrel, zöldségekkel. És 3-4 óra múlva teljes értékű ebédet eszem (ch, fehérje, kevés jo zsir). Így szabályozza a vércukrom meg a jóllakottságérzetem és sokkal kisebb esély van esti falásrohamra.

De ha mondjuk a reggelin próbálok kalóriát spórolni és ebédig 800 helyett csak 500 kalóriát eszem, akkor uzsonnár avgy legkésőbb vacsira falásrohamom lesz.

Szóval napközben akkor is eszem mikor érzetre nem vagyok éhes és megfelelő, jóllakató ételeket.

Nekem ez vált be. Nagyrészt meg is szűntek a falásrohamaim

2021. dec. 20. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

3-4 óránként enni kell. Nem dugig, viszont nem is megvonva magadtól a dolgokat.

Nekem is volt, aztán kb 3 óránként eszem (gyümi, csoki, néha keksz forró csoki, tészta stb. MINDENT) és egyáltalán nincs azóta.

2021. dec. 20. 22:47
 4/10 Laylah ***** válasza:
A fent említett kiegyensúlyozott táplálkozás mellett fontos az is, hogy mentálisan, szellemileg és lelkileg jól legyél. Én pl. hiába eszem normálisan, ha nem vagyok a topon mondjuk lelkileg, akkor zabálok. Hiába tudom, hogy nem vagyok éhes, és nem is kívánom, de olyankor úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Érzelmi evés. Legegyszerűbb nekem, ha nem tartok itthon semmi olyat, amit nem kéne megennem, pl. nasit, a boltig meg lusta vagyok elmenni, hiába van az utca másik oldalán, így probléma megoldva. :)
2021. dec. 21. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Èletmódváltás.

Napi 3 étkezès , több zsír ès fehèrje, - kevesebb szènhidrát, rendszeres sport, önuralom, akaraterő, hobbik.

Falatozgatás helyett foglald el magad mással..

Ne legyenek otthon olyan dolgok amikből szívesen nassolsz, ha pl a cukros èdessègeket szereted, akkor ne tarts otthon ilyesmit. Ha a pèksütit, akkor azt ne, ha csipszekèrt vagy oda akkor azt. Nekem ezek segítettek.

Neked is akarnod kell, ès tenni èrte, áldozatot hozni, másképp nem megy.

2021. dec. 21. 01:23
 6/10 anonim ***** válasza:
javaslom Szigethi Fanni instabil oldalát a témában
2021. dec. 21. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyel sokszor kevesebbet, lassu chkat, ne vegyel szemet kajat es akkor nemtudod megenni 🤷‍♂️
2021. dec. 22. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Falási rohamok sokszor az utánna következő éhezési periódusok miatt erősödik.

Ajánlom hogy egyél olyan kajákat amik protein dúsak és/vagy telítenek.

Ha közbe rádjön egy falási roham próbálj otthon tartani ilyen ételeket, mint rendes krumpli amiből kb fél kilót megeszel, eltelít, de nincs benne túl sok kalória, utánna pedig ahelyett hogy éheztetnéd magad egyél normálisan.

2021. dec. 26. 11:00
 9/10 anonim válasza:
falasiroham? életemben nem hallottam róla.... szerintem orvoshoz kéne menni ha rohamaid vannak nem pedig gyakori kérdésekre....
2022. jan. 8. 14:35
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ez egy mentális betegség. Akkor mondom máshogy étkezési zavarom van. :))
2022. jan. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!