145 cm-hez és 42 kg-hoz mennyi az ideális derék és csípőbőség?
Figyelt kérdés
Fogyúkúrázok, most vagyok 48 kg, 42-re akarok lefogyni.
Jelenleg a derékbőségem 77 cm, a csípőbőségem 85 cm. Viszont nem tudom hogy mi lenne az ideális méret. Nem hiszem hogy a csípőmből sokat le tudnék faragni, mert alapból széles a csontom. A derekamból menne, de akkor se tudom milyen arányokkal kellene számolnom.
2021. dec. 20. 10:05
11/14 anonim 

válasza:

Én 153 cm vagyok és 62 kg. 4-5 kilót kéne még leadnom (mert amúgy elég izmos vagyok)
Nekem derék 7r, mell alatt 81, csipo 94 (én is elég körte alkat vagyok alapból)
A te méreteidhez nem tudok hozzászólni, de talán az enyimekből tudsz tippelni
13/14 anonim 

válasza:

Az ideális méret a 90-60-90,de ez elég szigorú szabàly.Ha 85-ből levonsz 30-at,55 lenne a legjobb,de ha 5 -10 cm-rel eltérsz az ideálistól szerintem még mindig jó.Úgyhogy olyan 65 már jó lenne szerintem
14/14 anonim 

válasza:

Nem mind1 mi az idealis? 😀 kihozod mazadbol amit tudsz es annyi. Majd meglatod a te genetikaddal ez hany cm ha annyira erdekel 🤷♂️ sztem inkabb a tukrot nezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!