Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebédre minden napra ugyan az...

Ebédre minden napra ugyan az az étel?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges e úgy diétázni, hogy minden egyes nap ugyan azt az ételt eszem ebédre úgy mond..

Persze ez rajtam is múlna hogy nem unnám meg, de maga a felvetés..

7-15 ig dolgozom.

Reggelire 6 óra fele egy szendvics. 10 órakor szoktam úgymond "ebédelni".

Akkor szoktam 4-5 szendvicset megenni vagy épp valami pékárut.

Utána haza érek 4 órára és akkor eszem leves, főétel (sima menü egy étteremből)

Utána nagyon nem is eszem.

De eszembe jutott hogy beállítani egy alap ugyan olyan étrendet amin nem kell gondolkodni vagy varriálni.

Reggelire valami könnyűt, 10 óraira valamit. És mikor haza érek 4 órára akkor is valamit ami ugyan az mint minden nap.

Hozzá teszem lehet megunnám csak maga a felvetés.

Hogy ez hosszú távon egézséges hogyha ezekben az etelekben meglenne az elegendő tápanyag a szervezetemnek.

Tudnátok ilyeneket írni?

Egézséges lenne ez vagy csak rontana?

Választ előre is köszönöm :)

2021. dec. 19. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Mi értelme amúgy? Ezt nem látom!
2021. dec. 19. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Ennyi szendvics semmiféleképpen sem jó. Van mikró vagy hűtőszekrény a munkahelyen? Bírsz konzervet vinni, vagy előzö nap összeütsz valamit, sült husi, sali, rizs krumpli, akármi.

Nem is tudom hogy bírsz így étkezni. Én is szendvicseztem munkàn, de úgy ráuntam, hogy csak elvittem es haza sokszor, végül az automatából vettem csokit és azt ettem. Az sem járható út, meg is lett az eredménye.

2021. dec. 19. 22:20
 3/13 Miss Endzsi ***** válasza:
84%
Rizs, csirke, öntet.
2021. dec. 19. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem jó!!

Fogyni lehet fogynál, de nem lenne változatos és igy egeszseges sem. X ideig ugyanazokat a vitaminokat es asvanyi anyagokst eszed es ugyanazokat nem. Utobbiakbol hiany alakulhat ki

Amúgy a 4-5 szendvicset cseréld 2re és az eat outot főzésre (vagy megfelelő kalórkamennyiségben rendelj egészséges összetevőket használó helyről. Máris többet tettél az egészségedért

2021. dec. 20. 07:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha valóban úgy lesz, ahogy mondod, hogy megvan minden szükséges tápanyag, akkor miért ne. Én is sokszor ugyanazt eszem nagyon sokáig, valóban egyszerűbb az élet, és még a kalóriamennyiséget is pontosan fogod tudni. Van, aki nem unja meg napokig ugyanazt enni (pláne, ha ez csak az ebédre vonatkozik), ezt szerintem azok nem tudják megérteni, akik már ebédre és vacsorára sem tudják ugyanazt enni, mert unalmasnak tartják, de mások vagyunk.
2021. dec. 20. 08:16
 6/13 Andizsuzsi ***** válasza:
56%

"hogyha ezekben az etelekben meglenne az elegendő tápanyag a szervezetemnek"

Természetesen. A fogyás nem a váltzatos étkezéstől indul el.

2021. dec. 20. 08:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig van egy étel,amire rászállok és akkor hónapokig eszem naponta.Azt kívánom és jól esik.Ennek semmi köze a fogyáshoz.Tavaly szinte naponta ettem tonhalat (ami nem jó mert sok benne a nehézfém),mostanában meg a sült tofu a kedvencem,hetente négyszer eszem ,de az se jó a hormonok miatt meg minden…Idén 4kg-t fogytam,de a mozgásnak köszönhetően.Az a 4-5 szendvics azért elég sok,az egész napi adag.
2021. dec. 20. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Eddig se gondoltad és variáltad túl..
2021. dec. 20. 10:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Tízóraira egyél inkább cm korpovit/gullón kekszet gyümölccsel vagy kremturoval (15dkg túró 2ek tejföl, édesítőszer,vanília vagy fahéj bele)

Ebéded lehet mindennap ugyanaz ha bírod természetesen,HA megvan a szükséges vitamin és ásványianyag benne,ha nincs akkor pótold.

2021. dec. 20. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehetseges. En versenydietaba honapokig full ugyanazt ettem grammra idore minden nap. De ezeket a szendokat, peksutiket stb engedd el 🤨🤷‍♂️
2021. dec. 22. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!