Lehet csalónap karácsonykor 2-3 nap?
Figyelt kérdés
Nem fog meglatszani ha nem dietazom karacsonykor? Mert azert en is elvezni szeretnem az unnepeket,nem mindig dietazni. Havi egy cheat dayt szoktam tartani. Sulyt tartok.2021. dec. 16. 18:12
1/21 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Az egyedüli, amire érdemes odafigyelni, hogy azért a mennyiségekkel ne ess túlzásokba, de 2-3 nap alatt nem hízl el vagy vissza!
Ha netán mégis kicsit több lenne utána a súlyod, pár napig odafigyelsz és újra helyreáll.
2/21 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
2021. dec. 16. 18:31
4/21 anonim válasza:
Szivesen és kellemes ünnepeket!
5/21 A kérdező kommentje:
Neked is viszont kívánom!
2021. dec. 16. 18:53
6/21 anonim válasza:
Nem attól hízol el, amit karácsonytól szilveszterig megeszel, hanem amit szilvesztertől karácsonyig. :) Ez persze nem azt jelenti, hogy 10 napig zabálni kell, mint az őrült, de lehet lazábbra venni.
7/21 A kérdező kommentje:
Max 1-2 ilyen nap lenne,semmi esetre sem 10.
2021. dec. 16. 20:00
8/21 anonim válasza:
Én közel 130 kg vagyok, de ünnepekkor mindig fogyni szoktam, mert zárva vannak a boltok és rendelni se lehet. Még sosem híztam ünnepekkor. Nem is értem ezt. Csomó egészséges és finom kaját lehet ilyenkor enni, miért akartok zabálni, amikor év közben folyamatosan tudtok koplalni?
9/21 A kérdező kommentje:
Mert ilyenkor nem a fogyókúrára szeretnék koncentrálni. Egy évben egy ilyen alkalmat hadd engedjek meg magamnak,mikor egész évben keményen kitartottam. Különben egymás után,ha hétköznap van sosem csalok. Csak egy nap,egy hónapban hó közepén. Ennyi.
2021. dec. 16. 22:12
10/21 anonim válasza:
Hát engedd meg magadnak.
De ha ezt eldöntötted minek a kérdés….🥱
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!