Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A lenti adataim fényében...

A lenti adataim fényében szerint.etek nekem mennyi kalóriára lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan éhesnek érzem magam, és olyankor rengeteg hülyeséget össze tudok enni. Nő vagyok, 165 centi körül és 61-2 kiló. Skinny fat alkatom van, és szeretnék egy izomtónusos, normál alkatot.

Hetente 5-ször edzek kézisúlyzókkal és saját súllyal, ebből egy HIIT, a többi erősítő, alkalmanként 50-60 perc, a HIIT 30 perc. Heti 2-3 alkalommal futok 30-40 percet egyenletes tempóban, megállás nélkül. A napi átlagos lépésszámom 5 és 10.000 között szokott alakulni. Ez tényleg csak átlag, mert van, hogy 3 napon át semmi, aztán hirtelen mondjuk 20.000 lépés.

Ülő munkát végzek, napi átlag 7 órában.

Ha esetleg kihagytam még valamit, ami fontos, szóljatok és megírom.

Egészségesen étkezek, kimondottan, de nem vonok meg magamtól semmit, nagyon édesszájú vagyok. De néha olyan farkaséhség tör rám, olyankor összeeszek mindent, és ilyenkor annyira de annyira bánom, hogy ezért sportolok, mozgok ennyit? :(

Nem tudom, hogy elegendő-e nekem a kalória, amit beviszek, de nem tudom elképzelni, hogy több kellene.

A kalóriát direkt nem írom meg, hogy ne legyen viszonyítási vagy kiindulási alapotok. Később majd megírom szívesen.

De egyelőre kíváncsi lennék, hogy így az adataim alapján mennyi kalóriát lőnétek be nekem, hogy ha nem is fogyok, de legalább ne hízzak, és alakuljon valami izomtónus rajtam?

2021. dec. 14. 20:29
 1/6 anonim válasza:
0%
Egyél meg naponta három-négy tortát
2021. dec. 14. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Mit jelent számodra az, hogy egészségesen eszel?

Valami hiányzik a szervezetednek, azért jönnek rád a falási rohamok. Tehát nem biztos, hogy megfelelően eszel. Iszol elég vizet?

Falási rohamnál miket eszel össze? Lehetne ezeket mással helyettesíteni?

2021. dec. 14. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 1600-1800 kcal korul kene enned
2021. dec. 15. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:

PEdig nem ártana megírnod, mert amikor én valamiért csak pl 1300-1400-at tudok enni (utazás, nem találok rendes gluténmentes opciót), kvázi éhezek (1900-2000 a minimumom sportmentes napon), na, utána lesz extrém éhségem napokon keresztül.

Szóval vagy keveset eszel - neked! keveset -, vagy pedig valamire ki vagy éhezve.

2021. dec. 15. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:

egészen biztosan 2000 kcal felett van a súlytartód, kb. 2100-2400 között.

egészen picivel pontosabbatt lehetne mondani, ha tudnád mennyi a testzsírszázalékod, és ha tudnánk hány éves vagy. de igazából az már nem sok különbség, én 21-22%-ra tippeltelek, és teljesen hasraütve 26 évesnek :)

2021. dec. 15. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehéz pontosan memondani mert metabolizmus sebességétől függ az hogy mennyi kalória kell neked, én azt ajánlom hogy egy hétig írjad hogy mennyit eszel kalóriában és merrefele változik a súlyod, ha nőtt, vagy tartottad akkor a következő héten kb 200 kalóriával egyél kevesebbet és nézd meg mi változik.
2021. dec. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!