Hogyan lehet gyorsan fogyni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egészséges kevés idő alatt sokat fogyni. De szeretnék 6-8 kilót leadni a lehető leghamarabb. Sajnos se tejet se tojást nem tudok fogyasztani és mivel tél van így elég kevés a zöldség és a gyümölcs is. Van valami ötletetek?
Lehetőleg a kérdésre válaszoljatok mivel a többire nem vagyok kíváncsi és felesleges leírni.
2021. dec. 10. 16:19
11/17 anonim válasza:
Az ilyet sose értettem. Gondolom karácsonyi ünnepség lesz és beke szeretnél férni a szép rucidba. De már fél évvel ezelőtt is tudtad, hogy karácsony el fog jönni, miért nem akkor fogták ehhez hozzá?
Semmi esélyed arra, hogy lefogyni ennyit. Így jártál. Ezt érdemled. Remélem a bánatodat nem fogod majd zabálással kompenzálni.
12/17 anonim válasza:
Jav. bele szeretnél
hogy lefogyj ennyit
14/17 anonim válasza:
Sztem egyertelmu h no 😅 valszeg 20 ev koruli..
15/17 anonim válasza:
nem lehet két hét alatt a nnyit leadni. fizikai képtelenség. drasztikusan két hét alatt maximum 4 kilót tudsz leadni, aból 2 kg víz ami vissza fog jönni, 1 kg kb izom és 1 kg kb zsír. és a titka hogy egyél keveset. de ha pl koplalsz és semmit nem eszel (ájulástól eltekintve) az se jobb, akkor se fogsz annál többet leadni
16/17 anonim válasza:
leadhatsz kb 3-4 kilót de az ruhaméretben, külsőben abszolút nem fog látszani, mert nem így működik a test
17/17 anonim válasza:
En is igy vagyok 20 evesen, le szeretek adni par kilot minnel gyorsabban, de azt tudom hogy sportolnom kell es normalisan egeszsegesen kajalni. Szoval en mar meg oldottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!