Hogy lehet elhízni? Sose értettem.
Mármint hogy van valakinek erre ideje, pénze hogy annyit egyen, hogy elhízzon? Amikor még nem hízott el, nem gondolta, hogy nem kéne napi 3000+ kalóriát megennie, a tizedik fogásnál nem gondolkozott el hogy lehet nem kéne azt is megenni?
Én örülök, ha megvan a napi minimális kalóriabevitel ami szükséges a normális testsúlyhoz, pedig sokszor eszek gyorskaját, amivel sok kalóriát lehet bevinni rövid idő alatt, emellett sokat nassolok, de még így sem jön össze sokszor a napi min. 2000 kalória.
De tényleg, miből tudtok ilyen sokat enni, amit ennyire nem untok meg, plusz van rá pénzetek, időtök?
(Stresszevők és egyéb betegségekkel rendelkezők ne válaszoljanak.)
65-ös
Csak olyat füllents, amit magad is elhiszel.
Olyat kell tanulnom ami nem érdekel és nem értem. Leülök tanulni és hogy ne forduljak ájultan a földre csokit eszek sok sok csokit eszek.
Majd ha vége meg probálok fogyni...de addig...
És hideg van a bringázáshoz.
Én meg azt nem értem hogy lehetnek ilyen buták az emberek.
Az elhízáshoz nem feltétlen kell mennyiségileg sokat enni. Ez egy olyan alap dolog amit tudni illene.
Az emberek egyéni anyagcseréje nagyon más, nem azonos mértékig tolerálják a tápanyagokat. Vannak akik könnyen híznak zabálás nélkül is. Más meg napi 3-4000 kcallal is 50kg.
Az ugye remélem megvan, hogy enni kell. Olyan nincss, hogy ne egyél és akkor nem hízol el. Ez élhetetlen, egészségtelen stb. Na most én pl simán elhíztam úgy gyerekkoromban, inzenzív sportolás mellett, hogy azt ettem amit a szüleim adtak, fehérlisztes tészta, fehér rizs, fehér kenyér, krumpli, minimális hús, a legolcsóbb párizsi, némi zöldborsó, kukorica. A szüleimnek nagyon kevés pénze volt, minden falat be volt osztva, napi 3 étkezés, olyan kis adagok hogy sokszor 2 óra múlva korgott a gyomrom az éhségtől. ilyenek hogy süti csoki csipsz stb szóba se került, nem volt rá pénz. Mégis 175cm/110kg voltam 13 évesen.
HHosszúés rögös volt az utam, ma már felnőtt, és még mindig rettenetesen hízékony vagyok, aktívan sportolok, magam választok ételeket, szigorú diétán élek ( nagyrészt lowcarb zöldségek, húsok, tojás, magvak, tejtermékek, főként) és vért izzadok, hogy tartsam a 67 kilós egészséges súlyomat.
Egyébként édesanyán is nagyon könnyen hízik, ő 170 cm és 70-80 kg közt próbálja tartani magát, neki is nagyon nehéz.
Ha nem válogatjuk meg nagyon, hogy MIT eszünk, simán feljön 5-6kg is egy hónap alatt, és ehhez nem kell se zabálni 6 fogásnyi ebédet, se gyorskaján élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!