Hogy lehet elhízni? Sose értettem.
Mármint hogy van valakinek erre ideje, pénze hogy annyit egyen, hogy elhízzon? Amikor még nem hízott el, nem gondolta, hogy nem kéne napi 3000+ kalóriát megennie, a tizedik fogásnál nem gondolkozott el hogy lehet nem kéne azt is megenni?
Én örülök, ha megvan a napi minimális kalóriabevitel ami szükséges a normális testsúlyhoz, pedig sokszor eszek gyorskaját, amivel sok kalóriát lehet bevinni rövid idő alatt, emellett sokat nassolok, de még így sem jön össze sokszor a napi min. 2000 kalória.
De tényleg, miből tudtok ilyen sokat enni, amit ennyire nem untok meg, plusz van rá pénzetek, időtök?
(Stresszevők és egyéb betegségekkel rendelkezők ne válaszoljanak.)
Nem tudom hány kaloria.
Édességet eszek.
Gyorskaját nem.
Csipsz és tarsait sem.
Üdítőt nem iszok.
Kérdező, én értem a kérdésedet....
Én is sokszor szoktam csodálkozni, hogy miért akkor kapnak észbe az emberek, amikor már 20 kiló "felszaladt" rájuk??????
Addig észre sem vették...? :-O :-O
Nyilván nem két hét alatt hízik valaki 10-20 kilót...
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van. Mégse vagyok elhízva. Sőt. Mert ha felszalad 1-2 kiló, már rögtön teszek ellene. Kicsit visszafogom a kajálást, és többet sportolok.
15
Oké, és akkor te jobb vagy mint a többi?
16: hol volt szó arról, hogy jobb vagy rosszabb valaki...???
Én egy jelenségről írtam.
Nincs olyan, hogy genetika miatt elhízott. Zabál, mint az állat, plusz 30 kiló után kezdenek csodálkozni.
Én sem értettem sosem, hogy van erre idejük, energiájuk. Minimum állandóan vásárolgatni, hogy legyen a szekrényben folyamatosan, de sokszor folyamatosan csinálni a kaját, előszedni, elrakni, koszolni vele. Pedig, ha az ember kihagy egy-két kanyart, azonnal elkezd fogyni, egyesek mégis folyamatosan gömbölyödnek. A ha majd elmúlsz 40 című hülyeséget is hagyjuk. Én sem híztam el, pedig 50 vagyok.
Édes vagy, szerinted számol kalóriát, aki elhízik? Fingja sincs legtöbb esetben, míg el nem kezd fogyózni. Én gyerekkorom óta kövér voltam, rendkívül rossz példákat láttam a családomban. Mindent étellel jutalmaztak, bármiféle kedveskedés az unokáknak az csak csoki lehetett, ha nem vetted el a harmadik rántott húst, akkor ment a sértődés. Nem kellett hozzá se plusz pénz, se idő ekkoriban. Aztán meg ahogy nőttem, nyilván egyre gyarapodott a súly is, az arányok sose lettek kisebbek. És aki felnőtt korában elhízott, az legtöbbször már gyerekként is az, fogalma sincs, mennyit kell enni, hogy vékony legyen. Nem olyan egyszerű ez, mint te gondolod.
Nem voltam morbid elhízott egyáltalán, felülről súroltam a 30-as BMI-t a fogyásom kezdetén. Azóta vékony vagyok, sportolok, és még mindig tudnék rengeteget enni, csak már megtanultam mással jutalmazni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!