Hogy lehet elhízni? Sose értettem.
Mármint hogy van valakinek erre ideje, pénze hogy annyit egyen, hogy elhízzon? Amikor még nem hízott el, nem gondolta, hogy nem kéne napi 3000+ kalóriát megennie, a tizedik fogásnál nem gondolkozott el hogy lehet nem kéne azt is megenni?
Én örülök, ha megvan a napi minimális kalóriabevitel ami szükséges a normális testsúlyhoz, pedig sokszor eszek gyorskaját, amivel sok kalóriát lehet bevinni rövid idő alatt, emellett sokat nassolok, de még így sem jön össze sokszor a napi min. 2000 kalória.
De tényleg, miből tudtok ilyen sokat enni, amit ennyire nem untok meg, plusz van rá pénzetek, időtök?
(Stresszevők és egyéb betegségekkel rendelkezők ne válaszoljanak.)
Ezt a kérdést valamikor én is feltettem,de nem ilyen arrogánsan.
Pusztán érdeklődve.
Azóta meghíztam és mindjárt megkaptam a választ...
Nem könnyű elhízni.
Nem általános klisék mentén halad a dolog.
Muszáj azt kívánnom,te is legyél kövér valamikor,mert akkor majd megkapod a büntidet,amiért bunkó vagy.:(
Tehát. Van a kérdező és szerintem még rengetegen akik napi 2000-2300 esetleg még 2500kcaltól sem híznak, és van a másik réteg ami szintén rengeteg embert tesz ki, akik ugyanennyit esznek mégis híznak, és ezekre azt mondjátok hogy sokat zabálnak azért híznak, véletlenül sem genetika miatt van ez így.
Nem mondom, vannak emberek akik tényleg zabálnak, és ezért kövérek, de én nem a zabálós emberekről beszéltem, hanem arról hogy ÉN már ennyitől is híznék amitől a kérdező nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!