Mitől van sörhasam, ha egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, se szénsavas üdítőitalt, és csak vizet iszom?
Január óta lassan de folyamatosan elkezdett nőlni a hasam, jelenleg ekkora:
Azért fura, mert mindenhol máshol vékony vagyok, csak a hasam ilyen nagy, ráadásul az étrendemre se mondanám, hogy katasztrófa:
Reggelizni nem szoktam, ebédelni szoktam csirkemellett valamilyen körettel, vacsorára pedig szendvicset szoktam enni felvágottal.
Inni csak vizet csapvizet iszok, illetve zöldteát, néha 1-1 csokit megeszek / hét.
Sportolni nem szoktam, ülőmunkát végzek, 22 vagyok, 173/67,5 kg.
Mégis mitől ilyen kórosan nagy a hasam, ha mindenhol máshol vékony vagyok?
19, Ezzel most pont alátámasztod, amit írtam, apukádnak is pajzsmirigyproblémája van, azzal együtt néz ki hasonlóan...
Erről beszélek én is, hogy ez nem sima sörpocak, több annál.
A pajzsmirigynek semmi köze hozzá.
Egy világos sör kalória tartalma kb 1 liternek 410 a kcal tartalma.
Ez azért este komoly bevitel. Este meg amit beviszel, az rajtad marad.
Nem marad rajtad, amit este beviszel, ez egy régi, állandóan visszatérő mítosz. A teljes napi/heti kajálástól függ, hogy mi marad és mi nem.
De nekem úgy tűnik a kérdező eléggé kitolja a hasát, és szemből még így sem tűnik rendellenesnek.
28: te orvos vagy? EGy fényképből azonnal diagnosztizálni tudsz...??
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!