Mitől van sörhasam, ha egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, se szénsavas üdítőitalt, és csak vizet iszom?
Figyelt kérdés
Január óta lassan de folyamatosan elkezdett nőlni a hasam, jelenleg ekkora:
Azért fura, mert mindenhol máshol vékony vagyok, csak a hasam ilyen nagy, ráadásul az étrendemre se mondanám, hogy katasztrófa:
Reggelizni nem szoktam, ebédelni szoktam csirkemellett valamilyen körettel, vacsorára pedig szendvicset szoktam enni felvágottal.
Inni csak vizet csapvizet iszok, illetve zöldteát, néha 1-1 csokit megeszek / hét.
Sportolni nem szoktam, ülőmunkát végzek, 22 vagyok, 173/67,5 kg.
Mégis mitől ilyen kórosan nagy a hasam, ha mindenhol máshol vékony vagyok?
2021. nov. 30. 20:23
1/38 anonim válasza:
Az ülőmunka és a semmi mozgás tehet róla. Napi 30 perc edzés ami lehet akár séta és egészségesebb étkezés nagy különbséget tehet kis időn belül.
2/38 anonim válasza:
"Hogy a francba lehet így élni? :-D"
Úgy, mint neked agy nélkül.
3/38 anonim válasza:
Azonnal menj el orvoshoz, máj miatt is lehet ill. a hormonjaid nagyon megkúródtak!
5/38 anonim válasza:
Zéró mozgás + egészségtelen táplálkozás. Nem kell ehhez sör. Lehet, hogy idáig bírta a tested ezt az életmódot 🤷♀️ Úgy látom, hogy hasra meg arcra hízol, azért nem vastagszol máshol. Ez meg alkati kérdés.
7/38 anonim válasza:
mindenkepp menj orvoshoz, szerintem ez nem elhizas, mert nem ilyen alaku lenne, es mashova is rakodna a zsir
8/38 anonim válasza:
Valami nem stimmel nálad, fuss doktorhoz, míg nem késő.
9/38 anonim válasza:
Tényleg irány a doki, ez a pocak nagyon nem oké.
10/38 anonim válasza:
Egy vérvételt tényleg megérne a dolog. Esetleg hasi ultrahangot, stb de ezt nyilván majd a háziorvos eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!