Egyek ma még valamit? (Napi terv)
R: 1 alma (ha rendesen eszek egész nap éhes leszek
E: 300g főtt rizs, 200g sertés comb pörkölt
V: 1 tortilla lap, 4 sütőben sült hal rudacska, kiskanálnyi majonéz, saláta
Edzés: 15 perc fenék erősítő, 30p szobabicikli
Nyilván a fogyás a cél.
De a kalóriák nem érdekelnek mert hiába ettem egy honapig 1200 kcal alatt nem történt semmi. Most folyik a kivizsgálás. Csak érdekelt hogy ez nálatok a túl kevés, sok vagy éppen jó kategóriába tartozik-e.
Ha fogyni akarsz, akkor ahogy mondták a 300 g rizs k.va sok. Én napi 50 g rizst eszek, edzős napjaimon NÉHA 100 g, de az se kevés már. Ez a napi kaja teljesen rossz, úgy ahogy van. Tele van szénhidráttal, kevés a jó fehérje és a rost, ellenben sok a rossz zsír és a feldolgozott élelmiszer.
A kalóriaszámlálást biztos jól csináltad? Mindent grammra pontosan lemértél? Még az olajot is? Mogyorót is? Paradicsomot is? Ha nem, akkor rosszul csinálta.d
Ha valami egy hónapig 1200 kcal alatt eszik, az fogy. Akkor is, ha kiderül, hogy pcos, pajzsmirigy stb. Nem ettél az alatt, csak azt hitted. Ez a 300g rizs egy étkezésre is egy túlzott adag. Ha eddig figyelted a kalóriákat (kb. mindenki alábecsüli a bevitelt), és nem történt semmi, most meg már tényleg majd saccra megy minden, akkor ennek nem lesz fogyás a vége.
Úgyhogy amint előttem mondták, ha éhes vagy, egyél, ha nem vagy, ne egyél, úgyis mindegy, mert nincs támpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!