Mit csináljak a hasammal?
Figyelt kérdés
Normális testtömeg indexem van, az utóbbi időben fogytam is pár kilót, viszont a hasam valami borzasztóan néz ki. Csüng, hurkásodik.. na szóval borzasztó látvány. Biciklizni és futni szoktam sport gyanánt, étkezésekre odafigyelek. Mit kellene tennem, hogy szép lapos hasam legyen?2021. nov. 29. 23:19
1/3 anonim válasza:
Mi az, hogy hurkásodik? Ha arra gondolsz, hogy akkor, amikor leülsz, az normális. Milyen magas vagy, hány kg, nemed, korod, derékbőséged?
2/3 anonim válasza:
Hasazzál! Hasprés, lábemelés! Én napi 1200 at megcsinálok, és nincs ilyen bajom. Az izomlázon kívül 😀 Ráadásul kockás is.
3/3 anonim válasza:
A szénhidrátot kell visszavenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!