Ez a kávé+citrom+melegvíz dolog mit csinál pontosan?
Figyelt kérdés
Én eddig azt hittem hasmenést okoz és azzal “fogyaszt” de állítólag nem viszont így nem igazán értem.Tényleg hatásos?2021. nov. 22. 19:27
11/19 anonim válasza:
Citromos kávét eddig még csak másnaposságra hallottam, arra lehet, hogy jó, mert a szörnyű íztől rögtön magadhoz térsz. De ez a fogyásos baromság nemtudom honnan jött. Semmi értelme.
12/19 anonim válasza:
A citrom elveszi a kávé keserű ízét. A meleg vízzel meg csak felhúzod mintha a hosszú kávé lenne.
13/19 anonim válasza:
Hát én szeretem a citromos kávét (igen, tudom, borzalmas vagyok, de szerintem finom. Sőt, a narancsleves és a tonikos is isteni...😍😍😍) de nem csinál a világon semmit, pláne nem fogyaszt
14/19 anonim válasza:
Mit csinál? Gondolkodásra késztet, amint a mellékelt ábra mutatja. :) Mást nem.
15/19 anonim válasza:
Ha meginnám ezt a szart, tuti egész nap nem lenne kedvem enni.
17/19 anonim válasza:
De a kávé citrommal fogyaszt!Dietetikusok is leírják!Viszont nem a kávé a lényeg hanem a citromlé!
18/19 anonim válasza:
A citromlé nemcsak a kávéval, hanem minden más élelmiszerrel jól működik. A lényeg tulajdonképpen nem is a koffeines italban, hanem magában a citromban, és annak szénhidrátfelvétel-módosító tulajdonságaiban rejlik.
Szakértők szerint azonban arra érdemes figyelni, hogy ha ilyen kávét fogyasztunk a fogyás érdekében, akkor ne cukrozzuk meg, és ne is tegyünk bele magas zsírtartalmú tejszínt – ezzel ugyanis értelmét veszti a dolog. Próbáljuk meg minimálisra csökkenteni a kalóriatartalmát, és a napi szükségletünket egészséges ételekből bevinni, valójában ugyanis ezzel segítjük a leginkább az egészséges testsúly elérését.
19/19 anonim válasza:
Ok, utolsó, csak azt nem értem, hogy minek a kávéba a citrom, (amit smúgy én is használok az írt okok miatt), ha úgyis kiiktatja sz ember a cukrot meg a tejszínt, tehát a hízlaló cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!