Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs rajtam plusz kilo, de...

Nincs rajtam plusz kilo, de mégis nagy a pocakom?

Figyelt kérdés

Jobban kifejtem a kérdést... Elsőnek is férfi vagyok. Szóval 2 évvel ezelőtt mérve lett a súlyom (65kg), és pontosan ugyanannyi, mint most (úgyszint 65kg). Viszont amikor mértem 2 éve, nem volt pocakom... Most már van egy kicsi, de egy grammot sem híztam. Gondolom ennek az oka, hogy tavaly ősszel sokat ettem, és megnyúltak a beleim és azért van most pocakom, vagy nem tudom. De nem híztam el, nincs zsír rajtam.

Milyen ételekkel és edzéssel lehetséges az, hogy újra szép feszes legyen a hasam, és hogy a belek újra a régiek legyenek?

2021. nov. 20. 14:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Egyébként igaz, nem írtam le, hány centi vagyok. 180 cm vagyok. Szóval a 65 kiló elvileg pont egészséges, ahogyan néztem. Valamint belegondolva azért is lehet pocakom kicsit, mert igaz, nem edzek túlságosan intenzíven, de azért szoktam naponta alap dolgokat megcsinálni, mint pl. 50 felülés, meg 120 tricepsz gyakorlat, és semmi mást. Viszont az iskola meg az itthoni gépezés miatt naponta kb. 14 órát simán ülhetek. Viszont az utóbbi fél évben visszafogtam az egészségtelen ételek bevitelét, az utóbbi 1 hónapban pedig rekorszámúan kevés cukrot vittem be. Azonban kilószámra eszem a gyümölcsöt, és nagyon sok húst eszek, és vigyázok, ne legyen túl zsíros. Arra is ügyelek, hogy ne egyek túl sokat, a nasit pl. elhagytam teljesen. Figyelek arra is, hogy fehérjegazdag ételeket vigyek be.
2021. nov. 23. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

180cm/65kg az konkrétan alultápláltság, ha férfi, ezek szerint felnőtt vagy. 14 óra gépezés mellé, a leírt mozgás nulla hatékonyságú.

Amennyiben elmúltál 18, kezdj el enni, 10kg-ot fel kellene szedned, és a vicces gyakorlatok helyett sportolj 1 órát 4-5x 1 héten.

2021. nov. 23. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:

65 kiló elvileg pont egészséges 😂😂

Nem, az kórosan sovány. Még egy 180 cm-es nőnek is nagyon vékonyka, egy férfinak egyáltalán nem egészséges. Két ilyen srácot és egy lányt ismerek, mindegyiküknek pajzsmirigy, anyagcsere vagy hormonproblémáik vannak. Hacsak nincs neked is ilyen, akkor ez már az anorexia kapuja.

2021. nov. 25. 09:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Hat ha 65kgosan van hasad akkor 0 izom lehet rajtad.. inkabb sportolj rendesen az otthoni kockulas helyett
2021. nov. 25. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!